Catinca Roman rupe tăcerea după imaginile compromițătoare cu fiica ei. De ce Calina nu a fost la înmormântarea bunicii sale

Catinca Roman, prima reacție după imaginile compromițătoare cu fiica ei

Calina Dumitrescu a fost pusă la zid de către internauți, după ce a lipsit de la înmormântarea bunicii sale, Mioara Roman, preferând în schimb să se petreacă la o zi de naștere a unei prietene. Totuși, iată că mama ei, Catinca Roman, îi ia apărarea. Iată de ce ar fi lipsit, de fapt, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” de la funeraliile fostei soții a lui Petre Roman!

Catinca Roman sare în apărarea fiicei sale. Mesaj dur pentru critici

Calina Dumitrescu a surprins o țară întreagă cu gestul ei. Deși toată lumea se aștepta ca tânăra să fie prezentă la înmormântarea bunicii sale, care a avut loc luni, 26 februarie, acest lucru nu s-a întâmplat.

În schimb, tânăra nu a avut nicio problemă să meargă la ziua de naștere a Dianei Gureșoaie. Mai mult, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” s-a afișat și pe rețelele sociale în timp ce cânta și dansa, iar asta i-a atras multe critici.

”E foarte afectată”

Fiica vitregă a lui Petre Roman le-a transmis tuturor criticilor că fiica ei a avut o relație specială cu Mioara Roman. Catinca Roman a spus că tânăra a fost devastată de moartea bunicii sale și a suferit cumplit.

”Calina a fost la priveghi duminică seara târziu. Nu a vrut să se înghesuie cu toată lumea, ca să-i vadă suferința. E foarte afectată, a plâns două ore non stop. Înainte a făcut atac de panică, a vomitat, de abia am liniștit-o. Ele se iubeau foarte mult, aveau relația lor specială.

Calina a venit duminică seara la priveghi și a stat foarte mult cu mama. A vrut să o vadă la față și a ridicat capacul de la sicriu. Nu mi-a venit să cred câtă putere a avut!

A plâns două ore lângă sicriul deschis. Mama era frumoasă rău! A făcut-o și Gabriela Lucuțar, dar ea avea o mină liniștită. A murit liniștită! Calina a stat două ore lângă sicriu și a vorbit cu ea!”, a povestit sora Oanei Roman, potrivit Click!.

Citește și Catinca Roman, total schimbată în tinerețe! Cum arăta înainte să-și mărească sânii și fără tatuaje, afișa un look complet diferit!

Motivul pentru care Calina a lipsit de la înmormântarea bunicii ei

Totodată, Catinca Roman a ținut să le explice răutăcioșilor motivul pentru care fiica ei a lipsit de la înmormântarea fostei soții a lui Petre Roman.

”A doua zi, la înmormântare, eu i-am zis Calinei să nu mai vină, nu avea rost să vadă cum o bagă în groapă. Nici eu nu am putut să mă uit, am stat mai în spate.

Nu am avut puterea, am vrut să rămân în minte cu altă imagine a mamei. M-am trezit a doua zi că sunt judecată de către unii și alții pe rețelele de socializare că nu am suferit, că nu am plâns acolo pe buza gropii, ca să vadă ei cât sufăr.

Vreau să le spun tuturor celor care comentează în necunoștință de cauză că fiecare își trăiește doliu așa cum simte! Unii se jelesc și își smulg părul din cap, alții se îmbată sau fac depresie.

E treaba fiecăruia cum trece printr-un asemenea moment. Eu una nu pot să plâng! Așa sunt eu!”, a mai declarat sora Oanei Roman, pentru sursa citată mai sus.

Citește și Cum a apărut Catinca Roman la înmormântarea mamei sale. Primele imagini, tristețea i se citește pe chip VIDEO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *