Cum a apărut Catinca Roman la înmormântarea mamei sale. Primele imagini, tristețea i se citește pe chip VIDEO

Și-a pierdut ambii părinți într-un an și jumătate

Scris de: Daoud Andra

26 Feb. 2024

Este o zi dificilă pentru Oana și Catinca Roman, care își înmormântează mama. Cele două surori s-au ocupat de toate detaliile pentru ceremonia funerară, iar luni, 26 februarie, o conduc pe ultimul drum pe regretata Mioara Roman. Cum a apărut la înmormântare fiica cea mare a acesteia.

Catinca Roman, elegantă și îndurerată la înmormântarea mamei sale

Mioara Roman este condusă luni, 26 februarie, pe ultimul drum. Fiicele sale și persoanele apropiate își iau adio în aceste momente de la fosta soție a lui Petre Roman, care a murit la vârsta de 83 de ani. Oana și Catinca au stat la căpătâiul mamei lor în ultimele zile, iar luni, au condus-o pe ultimul drum.

Catinca, fiica cea mare a Mioarei Roman, a sosit la biserica unde are loc slujba de înmormântare îmbrăcată în negru și cu câteva detalii albe pe bluză. Creatoarea de modă a purtat ochelari de soare negri, pentru a-și masca durerea și lacrimile de pe chip. A venit la ceremonie ținându-se de mână cu cea supranumită ”Regina întunericului”, Gabriela Lucuțar, care s-a ocupat de toate detaliile pentru înmormântare. Vezi imaginile în galeria foto!

Cea care a organizat evenimentul funerar a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că Mioara Roman a visat flori albe cu două zile înainte de a muri. Din acest motiv, fiicele sale și-au dorit ca la capelă să fie foarte multe flori de culoare albă, exact ca în visul mamei lor.

Catinca și-a pierdut și tatăl de curând

În urmă cu un an și jumătate, Catinca Roman și-a pierdut și tatăl. Iosif Zilahy, primul soț al Mioarei Roman, a murit în toamna anului 2022, la vârsta de 90 de ani. Acesta a trăit o poveste de dragoste cu Mioara Roman vreme de 12 ani, timp în care s-a născut fiica lor, Catinca. Creatoarea de modă recunoștea, anul trecut, că a suferit foarte mult după ce și-a pierdut părintele și că a fost în depresie o bună perioadă după moartea lui.

Citește și: Cu ce s-a ocupat în tinerețe Mioara Roman. A avut o meserie impresionantă, puțini cunosc aceste detalii despre ea

”Sunt pe pastile, pe antidepresive, de când a murit tata. Nu am putut să trec peste dispariția lui, deși la început așa se părea. Eu am fost la un specialist care m-a diagnosticat cu o depresie serioasă și mi-a dat tratament medicamentos. Trebuie să treacă ceva timp ca să-și facă efectul.

M-am mutat la fiica mea, Calina, pentru că, pur și simplu, eu nu am putut să mai stau singură în casă. Culmea, eu care, de felul meu, sunt mai solitară așa. Toată viața am stat singură. Calina a văzut, însă, că mă simțeam rău și a încercat din răsputeri să mă scoată din depresie.”, a dezvăluit Catinca Roman, în urmă cu un an, pentru Click!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.5 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *