Ce a visat Mioara Roman cu două zile înainte să moară. Semnificația specială pe care o au florile albe de la înmormântare VIDEO EXCLUSIV

Fiicele sale au ținut cont de acest detaliu

În ziua în care Mioara Roman este înmormântată, a ieșit la iveală un detaliu inedit cu privire la ultimele zile din viața ei. Cu puțin timp înainte de a se stinge din viață, fosta soție a lui Petre Roman a avut un vis pe care l-a povestit apropiaților. Fiicele ei au ținut cont de acest detaliu atunci când au pus la punct înmormântarea.

Visul pe care l-a avut Mioara Roman înainte de a muri

Mioara Roman a murit la azilul din Snagov unde era internată, în noaptea de joi spre vineri, în urma unui stop cardio-respirator. Fiicele sale, Oana și Catinca, au apelat la o firmă specializată pentru a organiza înmormântarea mamei lor, în cele mai mici detalii. Un amănunt care a atras atenția la priveghi a fost că fiicele regretatei Mioara Roman au ales un sicriu alb și flori albe pentru mama lor.

Gabriela Lucuțar, supranumită ”Regina întunericului”, cea care se ocupă de ceremonia de înmormântare, a dezvăluit, chiar în ziua în care Mioara Roman este condusă pe ultimul drum, ce a visat aceasta, cu puțin timp înainte de a muri.

Citește și: Cu ce s-a ocupat în tinerețe Mioara Roman. A avut o meserie impresionantă, puțini cunosc aceste detalii despre ea

”Mama Oanei era o elegantă. A trăit atât de decent și ea iubea florile albe, Oana le iubește de asemenea. Și ea a și visat lucrul acesta. A visat flori albe, multă verdeață și flori albe, chiar cu două zile înainte să se întâmple evenimentul… Și atunci am hotătât să fie totul alb. Sicriul alb, nu știu, a fost ceva venit de undeva. De unde, nu știu… A fost ceva ca noi să alegem sicriul alb”, a declarat Gabriela Lucuțar, în exclusivitate pentru EGO.ro.

În ziua în care Mioara Roman este înmormântată, a ieșit la iveală un detaliu inedit cu privire la ultimele zile din viața ei.
Gabriela Lucuțar se ocupă de înmormântarea Mioarei Roman

Ce semnificație au florile albe la înmormântare

Atunci când vine vorba despre priveghi sau înmormântare, unele dintre cele mai potrivite flori sunt crinii albi și calele. Aceste flori au o semnificație aparte și reprezintă un omagiu deosebit adus persoanei decedate. De asemenea, pot fi duse și flori de sezon, precum lalele, dar și trandafiri, orhidee, crizanteme sau garoafe.

Citește și: Oana Roman, copleșită de durere. Ce mesaj a postat, după moartea mamei sale, Mioara Roman

Culoarea florilor nu este aleasă întâmplător, pentru că albul reprezintă puritatea, eleganța, simplitatea și inocența. De altfel, cu un buchet de flori albe a venit și Petre Roman la priveghiul fostei sale soții. Politicianul a mers în weekend să îi aducă un omagiu celei cu care a fost căsătorit mai bine de 30 de ani. Fostul premier a venit cu un buchet de crizanteme albe, a petrecut câteva minute la căpătâiul fostei sale soții, după care a plecat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *