Cauza morții Alexandrei, tânăra care a murit cu câteva ore înainte de nuntă. Ce au descoperit medicii la necropsie

Alexandra era însărcinată în 8 luni
Cauza morții Alexandrei, tânăra care a murit cu câteva ore înainte de nuntă. Ce au descoperit medicii la necropsie

Medicii au finalizat necropsia Alexandrei, tânăra de 24 de ani din Gura Humorului, care a murit cu câteva ore înainte de nuntă. Din păcate, nici copilul din pântece nu a putut fi salvat.

Cauza morții Alexandrei, tânăra care a murit cu câteva ore înainte de nuntă

Medicii au stabilit cauza morții Alexandrei: un stop cardio-respirator, cu patologie cardiacă preexistentă, probleme de inimă anterioare care au necesitat montarea a două stenturi. De asemenea, Alexandra avea și afecțiuni pulmonare.

Alexandra fusese internată pe data de 27 iulie în spital, diagnosticată cu COVID-19. Pe 2 august a cerut să fie externată, cel mai probabil pentru a merge acasă să pregătească cele necesare pentru nuntă. Medicii au externat-o atunci cu ”stare generală bună, fără necesar de oxigen, analize în parametri normali, cu tratament efectuat complet”.

Poliția a deschis acum un dosar penal și cercetările sunt în desfășurare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cauza urmând a fi soluționată procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

Alexandra și Silviu erau pregătiți de nuntă
Alexandra și Silviu erau pregătiți de nuntă

Silviu, soțul Alexandrei, distrus de durere. Și-a pierdut și soția, și copilul

Silviu și Alexandra erau împreună de trei ani și în curând deveneau părinții unei fetițe. Din păcate, tânărul se pregătește acum de înmormântare. Fetița lor urma să primească numele mamei lui, care s-a stins din viață în urmă cu aproximativ trei ani. Potrivit declarațiilor făcute de Silviu, Alexandra a început să se simtă rău în urmă cu câteva zile, însă a crezut că nu este grav și au continuat pregătirile pentru nuntă.

„Eram împreună de trei ani, aveam planuri de viitor, am început o casă, aveam planuri să avem copii, era însărcinată în luna a 8-a. S-au dus toate. Ieri trebuia să avem nunta, azi eu caut sicrie. Trebuia să fie mireasa mea și nu mai e. O îmbrac în mireasă pentru altceva. Eu nu mai am nimic. Tot ce am avut mi-a luat Dumnezeu deodată. (…) Avea niște probleme la inimă. Avea valvă din metal pusă din 2010. De când a rămas însărcinată i-au schimbat tratamentul și starea de sănătatea era bună, că mergea regulat la cardiologie. De câteva zile a început să se simtă puțin rău, dar nu s-a arătat. A zis că nu e grav și să facem cumva să facem nunta, să nu anulăm. Tare și-a dorit să fie mireasă”, a declarat Silviu pentru observatornews.ro.

8.1 80 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.