Ce a ajuns să facă Elena Ionescu pentru bani, la 3 ani de la câștigarea Survivor România. S-a operat până s-a transformat

Cu ce se ocupă artista în prezent

Scris de: Daoud Andra

06 Nov. 2023

Elena Ionescu a trecut prin transformări radicale în ultimii ani, atât din punct de vedere estetic, cât și pe plan personal. Fosta solistă a trupei Mandinga, care în urmă cu 3 ani a câștigat concursul Survivor, a lăsat pe planul al doilea muzica și s-a concentrat asupra altui tip de activitate.

Elena Ionescu, prima femeie care a câștigat Survivor

Elena Ionescu a devenit cunoscută în peisajul muzical în anul 2006, când a câștigat castingul organizat de trupa Mandinga pentru solistă. Ea a înlocuit-o pe Elena Gheorghe, care s-a retras atunci din trupă, și a rămas alături de băieții de la Mandinga timp de 10 ani. În 2016, a plecat și ea din trupă, pentru a-și construi o carieră solo.

În paralel cu piesele lansate pe cont propriu, Elena a participat și la diferite emisiuni de televiziune. A fost concurentă la ”Te cunosc de undeva”, la Antena 1, iar în 2020 a acceptat provocarea Kanal D de a participa la show-ul sportiv Survivor. După câteva luni bune petrecute departe de casă, Elena Ionescu a câștigat marele premiu de 250.000 de lei și trofeul Survivor. A fost prima femeie care a ieșit învingătoare în acest concurs.

Citește și: Cine este noul iubit al Elenei Ionescu. Artista radiază de fericire, mărturisiri care schimbă complet tot ce se știa despre viața ei amoroasă

Ce a ajuns să facă Elena Ionescu pentru bani, la 3 ani de la câștigarea Survivor România. S-a operat până s-a transformat
Elena Ionescu a apelat la mai multe intervenții estetice în ultimul timp

Cu ce se ocupă în prezent Elena Ionescu

În ultimii ani, artista a lăsat pe planul al doilea muzica și s-a concentrat asupra altor activități. Elena Ionescu este foarte activă pe rețelele de socializare și s-a transformat într-un adevărat influencer. Cântăreața are 519 mii de urmăritori pe contul ei de Instagram, unde promovează diferite business-uri și produse.

Elena Ionescu a apelat de câteva ori și la medicul estetician în ultimul timp, iar înfățișarea ei s-a schimbat destul de mult. Artista face reclamă în mediul online la o clinică de înfrumusețare cu care colaborează constant.

Citește și: O mai ții minte pe Raluca Lăzăruț? A făcut furori la Big Brother. Cu ce se ocupă de când a părăsit România, e schimbată mult

Pe plan muzical, artista a lansat recent o piesă nouă, pe care o promovează prin apariții la emisiuni TV. Cea mai nouă melodie a ei se intitulează ”N-ai suflet” și a apărut pe YouTube în urmă cu mai puțin de o lună.

Are un băiețel de 5 ani

În ceea ce privește viața personală, artista în vârstă de 35 de ani are un băiețel de 5 ani. Elena Ionescu s-a despărțit de tatăl copilului, cu care a fost căsătorită doar un an. Cântăreața își crește singură copilul și spune despre ea că este o mamă relaxată.

”Mama Elena este o femeie destul de deschisă și de actuală. Petrec foarte mult timp cu copilul meu, vreau să-l sprijin și să-l susțin. Nu sunt genul de femeie panicată, nu am problema cu drobul de sare. Îl las să se deschidă față de mine, să spună ce dorește. Vreau să îl duc pe direcția cea bună, așa cum au făcut părinții mei cu mine. Dincolo de mamă-fiu vreau să fiu prietenă cu copilul meu.”, spunea Elena Ionescu într-un interviu pentru Unica, în urmă cu ceva timp.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Primul interviu al lui Achim, fiul Cătălinei Grama
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Kate Middleton e la pământ! Boala o face să treacă prin IAD, dezvăluiri şocante despre...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu...
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul /...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 8 Mai 2024. Balanțele au idei geniale astăzi, care pot influența într-un mod pozitiv...
Horoscop Zilnic Miercuri 8 Mai 2024. Se anunță o perioadă bună din punct de vedere...
Astrele prevestesc câștiguri neașteptate pentru fiecare semn zodiacal
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *