Cine este noul iubit al Elenei Ionescu. Artista radiază de fericire, mărturisiri care schimbă complet tot ce se știa despre viața ei amoroasă

Elena Ionescu: „Am să vorbesc la momentul potrivit”

Scris de: Daoud Andra

11 Nov. 2022

Cine este noul iubit al Elenei Ionescu. Artista radiază de fericire, mărturisiri care schimbă complet tot ce se știa despre viața ei amoroasă

Elena Ionescu iubește din nou. La trei ani după ce a divorțat, fosta solistă a trupei Mandinga pare că și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. Recent, aceasta a fost surprinsă în tandrețuri cu un bărbat. Cine este noul iubit al Elenei Ionescu și ce spune aceasta despre cel care a făcut-o să se îndrăgostească din nou.

Cine este noul iubit al Elenei Ionescu

Elena Ionescu a preferat să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, mai ales după divorțul de Dragoș Stanciu. Artista a fost cât se poate de discretă cu privire la noua relație în care a intrat și preferă să fie în continuare rezervată. Recent, fosta solistă de la Mandinga a fost surprinsă în compania artistului Giorgos Athanasiadis.

Chiar dacă imaginile vorbesc de la sine, Elena a preferat să păstreze discreția. Ea a spus că nu este pregătită, deocamdată, să vorbească despre noul ei iubit. De asemenea, a ținut să clarifice anumite zvonuri care au circulat înainte ca ea să îl cunoască pe Giorgos.

„Prefer să nu vorbesc momentan, pentru că e toată nebunia asta, în jurul situației actuale… și cu fosta relație, așa că nu mă avantajează foarte tare treaba asta… Și atunci aș vrea, totuși, să rămână… Deja s-a speculat o fostă relație, care nu a fost așa cum s-a zis, așa că, pentru a elimina toate suspiciunile astea de început, am să vorbesc la momentul potrivit.”, a declarat Elena Ionescu, pentru SpyNews.

Presupusa relație la care face referire Elena Ionescu este cea cu Serkan Ozturk, un om de afaceri de origine turcă. Cei doi au fost surprinși împreună la finalul verii, într-un club din București.

Giorgos Athanasiadis, noul iubit al Elenei Ionescu
Giorgos Athanasiadis, noul iubit al Elenei Ionescu

Elena Ionescu: „Sunt fericită”

În urmă cu aproape două luni, Elena Ionescu vorbea despre faptul că este fericită din nou. Ea spunea că nu știe cum va evolua relația, însă se bucură de moment și de faptul că este împlinită.

„Nu am ce să comentez, pentru că suntem relativ la început. Nu pot să spun că este ceva de durată sau că va fi, că nu știu încă. Într-adevăr, ies cu cineva, mă văd, dar vedem, să lăsăm timpul să vedem ce se întâmplă. (…) Ce este cel mai important este că sunt fericită, sunt împlinită din toate punctele de vedere”, mărturisea Elena Ionescu, în urmă cu două luni, pentru Antena Stars.

Elena Ionescu a fost căsătorită mai puțin de un an cu Dragoș Stanciu. Cei doi au împreună un băiețel, însă relația dintre ei s-a destrămat la scurt timp după nașterea fiului lor. De vină ar fi fost infidelitatea bărbatului, după cum s-a vehiculat la acea vreme. Chiar dacă nu mai formează un cuplu de aproximativ trei ani, cei doi au în continuare o relație apropiată, pentru băiețelul lor.

„Am ajuns la un numitor comun. Doi oameni înțelepți găsesc o cale la un moment dat și noi am găsit-o, ceea ce mi se pare foarte tare. Pe weekend stă la el, în cursul săptămânii la mine. Toată lumea asumată, responsabilă, ceea ce e minunat.”, dezvăluia Elena Ionescu în urmă cu ceva vreme, tot același post de televiziune.

 

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.