Ce a ajuns să facă Mădălina Craiu, după rolul din „Clanul”. Povestea serialului a urmărit-o și în viața reală. „M-am și văzut cu el” VIDEO EXCLUSIV

Mădălina Craiu: „Ar fi foarte amuzant să fur legitimația”

Mădălina Craiu are un rol foarte important în serialul „Clanul” și anume interpretează o jurnalistă de investigații care încearcă să facă publice detalii despre clanuri mafiote, polițiști corupți, dar mai ales să pună capăt exploatărilor de minori. Actrița s-a documentat intens înainte de a începe filmările pentru primul sezon, iar acum a captivat-o această meserie. Mădălina Craiu a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că și-ar dori să exploreze mai mult această zonă și nu din punct de vedere actoricesc.

Mădălina Craiu, pasionată de investigațiile media

Dacă până la serialul „Clanul”, Mădălina Craiu mărturisea că nu era la curent cu ceea ce se întâmplă în România vizavi de clanuri mafiote, interlopi, polițiști corupți sau copii abuzați fizic și psihic și apoi exploatați, acum i-ar plăcea să continue misiunea din serial și în viața de zi cu zi.

Citește și: Mădălina Craiu din serialul Clanul de la PRO TV recunoaște ce se întâmplă în timpul filmărilor. Ce nu are voie să spună absolut niciodată. ”Există o clauză!” VIDEO EXCLUSIV

Pe Mădălina am întâlnit-o la lansarea serialului „Spy Master” din România, acolo unde ne-a mărturisit că de când cu filmările serialului „Clanul” este din ce în ce mai mult atrasă de această zonă. Dat fiind faptul că serialul „Clanul” este produs de Pro Tv, actrița a devenit colegă și cu celalalte departamente din cadrul trustului, evident, prin prisma rolului, fiind atrasă mai mult de reportajele de investigații făcute de reporterii de la „România, te iubesc”.

Citește și: Fața angelică a împiedicat-o pe Mădălina Craiu din serialul ”Clanul” să obțină anumite roluri. „Mi s-a spus că arăt prea tânără. Când vorbesc, nu mai par de 16 ani” EXCLUSIV

„Se transformă personajul meu într-un spion, nu? Sper să meargă cât mai mult în zona asta. Să știi că îmi place zona asta și m-am văzut și cu Rareș Năstase de la „România, te iubesc” și m-am gândit că putem să facem o colaborare. A zis că mă primește. Nu poți să știi niciodată ce iese”, ne-a povestit amuzată Mădălina Craiu, mărturisind că până în momentul de față nu a încercat să se folosească de legitimațiile din recuzita personajului său, Ilinca, dar că o tentează să obțină unele reale, emise de o instituție de presă.

„Ar fi foarte amuzant să fur legitimația de la filmări și să mă duc și să intru în diverse instituții. Pot să intru la biblioteci, la muzee, dar și la evenimente. Poți să intri în multe locuri unde nu ai avea voie”.

Citește și: Cu ce semne a rămas Mădălina Craiu, în urma filmărilor pentru Clanul: „M-am lovit de două ori”. Ce dezvăluie despre legătura cu colegul său, Marian Olteanu EXCLUSIV

„Pot să ies dintr-un personaj și să intru în altul”

Dacă va îmbina actoria cu jurnalismul rămâne de văzut, mai ales că timpul nu este tocmai cel mai bun prieten al actriței. Chiar dacă se află în pauză de filmări între sezoane, Mădălina Craiu nu se bucură de prea multe zile de respiro, de altfel ca mulți dintre colegii ei de filmări, ci se dedică altor proiecte. Ce-i drept nu începe un nou serial, căci deocamdată nu s-a anunțat oficial câte sezoane va avea „Clanul”, ci joacă doar în lungmetraje sau piese de teatru, ori alt gen de filmări.

„În pauza asta dintre sezoane intru în alt proiect. Nu s-a întâmplat cu respirația foarte mult de data asta, dar mă bucur. E de bine. Pot să ies dintr-un personaj și să intru în altul. „Clanul” este pe lungime și restul proiectelor care mai intră, intră așa câteva zile. Acum am un proiect de film în care intru acum și un videoclip. Deci să vă țineți!”, a mai povestit Mădălina Craiu pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *