Ce a ales să facă Silvia Popescu, după ce a câștigat de două ori „Bravo, ai stil!”. De ce nu s-a întors în televiziune EXCLUSIV

Silvia Popescu: „Propunerile nu mă validează și nu îmi țin de foame”
Ce a ales să facă Silvia Popescu, după ce a câștigat de două ori „Bravo, ai stil!”. De ce nu s-a întors în televiziune EXCLUSIV
Silvia Popescu a reușit să câștige două sezoane „Bravo, ai stil!” și a pus bazele unei comunități impresionante pe Instagram. Se bucură de foarte mulți admiratori, care îi îndrăgesc partea artistică. Silvia ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, de ce nu a acceptat anumite propuneri din televiziune.

”Cu riscul de a părea ingrată, rea, frustrată, asta sunt în acest moment”

Fosta câștigătoare „Bravo, ai stil!”(Kanal D) susține că are o comunitate care ține cont de alegerile sale, astfel că are puterea de a schimba decursul unei competiții. Atunci când vine vorba despre televiziune, Silvia Popescu ne-a mărturisit că îi este dor de filmări, dar că, în acest moment, ofertele nu sunt deloc tentante.

Silvia, vreau să te întreb câte ceva și de „Bravo, ai stil”. Te-ai uitat la ultimul sezon?

Silvia Popescu: Da, de trei ori sau de patru. Ceea ce se întâmplă acolo nu are legătură cu moda, iar și atunci când avea legătură cu moda, era totul la nivel de amatori. Se elogiau prea mult niște ambalaje. Atunci când văd extazul acesta nefiresc, îmi provoacă silă de multe ori și renunț să mă mai uit la anumite chestii. Îmi place să admir și să recunosc în alții talent dar, când nu e, pe bune, și când se vorbește că ar fi, chiar e penibil. Nu îmi place să mă uit și să dau curs chestiilor ăstora. Mi-ar plăcea să se pună accentul mai mult pe calitate decât pe bani și pe like-urile care nu validează pe nimeni la finalul zilei.

Totuși, dacă te cheamă din nou, te duci?

Silvia Popescu: Nu mă cheamă din nou pentru că nu au curajul să lucreze cu mine majoritatea din România. De câțiva ani de zile mă uit în dreapta și în stânga și nu aș putea să zic că văd ceva la televizor. Îmi dau seamă că, slavă Domnului, bine că nu fac parte dintre cei de acolo. Cu riscul de a părea ingrată, rea, frustrată, asta sunt în acest moment. Oricum, fiecare are fanii lui.

Tu chiar ai fani care la fiecare sezon îți dau mesaje, spunând că le este dor de tine.

Silvia Popescu:  Dar nu numai asta. Dacă m-aș concentra pe chestia asta, în momentul în care s-a făcut alegerea între 1 și 2, când am zis că îl susțin pe 2, s-au mutat toți pe 2. A câștigat numărul 2, nu numărul 1. Adică aș putea avea puterea aceasta. Părerea mea contează atunci când vine vorba despre calitate. Oamenii știu că eu aleg cu sufletul, aleg calitatea și asta primează în alegerile mele întotdeauna, indiferent dacă sunt în viața de zi cu zi sau la TV.

Silvia Popescu
Silvia Popescu

„Mi s-au mai făcut propuneri”

Nu te vezi în televiziune?

Silvia Popescu: Mi s-au mai făcut propuneri, însă propunerile primite sunt sub nivelul meu și cumva mă subestimează. Nu spun că nu îmi este dor. Din moment ce ți se spune că ești bună în chestia asta și faci rating-ul pe care l-au făcut extrem de rar oamenii, îți dai seama că m-am gândit că am un pic de talent. Dar nu țin cu orice preț să apar. Sunt propuneri pe care le-am refuzat, eu aș fi putut avea apariții TV cel puțin o dată la o lună, dar nu mă validează și nu îmi țin de foame. Deviza mea în viață este: „Prefer să dorm bine decât să mănânc mult”.

Cu ce te ocupi, totuși, acum?

Silvia Popescu: Investesc în mine, investesc în sufletul meu, petrec timpul cu copilul meu și vreau să cresc sufletește, în primul rând. Înainte ca cineva să aibă, eu cred că trebuie să fie. Iar eu lucrez la a fi.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.