Ce a convins-o Loredana Groza pe fiica ei să facă. Sfatul artistei pentru toate femeile: „Au nevoie de asta ca de aer, mai ales în ziua de azi, în care suntem provocați de perfecțiune, de aceste false frumuseți” EXCLUSIV

Solista își laudă fata, pe Elena: ”Îi plac provocările!”
Ce a convins-o Loredana Groza pe fiica ei să facă. Sfatul artistei pentru toate femeile: „Au nevoie de asta ca de aer, mai ales în ziua de azi, în care suntem provocați de perfecțiune, de aceste false frumuseți” EXCLUSIV

Loredana Groza nu mai are nevoie de prezentare, fiind una dintre cele mai talentate și iubite artiste din toată țara. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre activitățile pe care le are cu fiica ei, Elena, în vârstă de 24 de ani. Mai mult, îndrăgita artistă ne-a vorbit și despre o altă pasiune, actoria, dezvăluind ce personaj și-ar dori să abordeze în momentul de față.

Loredana Groza: “Mi-ar plăcea să interpretez o femeie puternică, o femeie care să inspire alte femei”

Pe lângă faptul că a fost înzestrată cu un imens talent muzical, Loredana Groza se pricepe și la actorie, bucurându-i pe români cu fiecare rol. Ea a primit Premiul de popularitate la gala Premiilor Anuale ale Revistei „Actualitatea Muzicală”, unde ne-a vorbit despre această pasiune.

Ea susține că își dorește un rol contre-emploi, opus felului său de a fi. Aceasta speră să interpreteze o femeie puternică pentru a inspira alte reprezentante ale sexului frumos. Vedeta e de părere că de acest lucru au nevoie femeile, în ziua de astăzi, punctând că trebuie să ne păstrăm frumusețea interioară:

“Aș vrea să joc un rol contre-emploi, un rol opus felului meu. Se spune că personajele negative sunt cele mai greu de jucat și cele mai provocatoare. Sunt în discuții. Trebuia să joc în filmul lui Sergiu Nicolaescu. Chiar înainte să plece dintre noi, eram pe ultima sută de metri pentru un lungmetraj despre Maria Tănase. Din păcate, nu a fost să fie, dar mi-ar plăcea să interpretez o femeie puternică, o femeie care să inspire alte femei. Femeile au nevoie de asta ca de aer, mai ales în ziua de azi, în care suntem provocați de perfecțiune, de aceste false frumuseți pe care ni le vinde media. Important este să ne păstrăm frumusețea interioară și să rămânem cât mai nealterate pentru că sunt atâtea modalități pe lumea aceasta fără să faci chestii extreme. Asta vreau să spun, acesta este mesajul meu”.

Loredana, alături de fiica ei, Elena, care îi seamănă leit
Loredana, alături de fiica ei, Elena, care îi seamănă leit

Ce activități are cu fiica ei, Elena

Mai mult, Loredana Groza ne-a spus și ce face alături de fiica sa, Elena. Cele două merg la sală împreună, iar fata artistei este atrasă de antrenamentele grele, mama ei celebră fiind extrem de mândră. Artista a observat că Elena nu fuge de răspundere sau de lucrurile mai grele:

“Ne place să mergem la sală împreună. Ei nu îi plăcea, dar am atras-o în această chestie. Acum am observat că este foarte atrasă de antrenamente mai grele decât de cele simple. Până acum câteva săptămâni, avea antrenamente mai simple și de ceva timp le-a început pe cele mai dure. Îi plac provocările. Asta m-a bucurat foarte tare, că, de obicei, lumea fuge de răspundere sau de greu. Ea, uite, că a reușit”.

9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.