Loredana Groza și tatăl ei, imagini de colecție. Cum arată bărbatul, la 85 de ani. Mesajul emoționant al artistei

Tatăl Loredanei Groza împlinește astăzi 85 de ani

Este o zi foarte importantă în familia Loredanei Groza! Tatăl celebrei cântărețe împlinește astăzi vârsta de 85 de ani. Loredana Groza a publicat imagini de colecție cu tatăl său și i-a transmis un mesaj emoționant.

Loredana Groza și tatăl ei, imagini de colecție. “Ești un model de dăruire și pasiune”

Loredana Groza a publicat pe pagina sa două fotografii cu ea și tatăl ei. În dreptul lor, artista i-a transmis un mesaj emoționant tatălui ei, mărturisind că zilnic îl mulțumește pentru încă o zi binecuvântată alături de el.

Loredana Groza dezvăluie despre tatăl său că este un om puternic, pentru care durerea fizică nu există. Potrivit ei, chiar și atunci când îi este greu tatălui său, acesta tot găsește câteva glume pentru a-i binedispune pe cei din jurul lui.

“La Mulți Tata!!! 85 pe 5-8!!! ❤️🎉☀️🦁🙌🏼

Happy Birthday Daddy, My Lyon King!🦁

În fiecare zi când mă trezesc dimineața si te am aproape, ii mulțumesc lui Dumnezeu pentru încă o zi  binecuvântată alături de tine!!🙏🏻

Tu ești Poetul meu, cel mai dibaci Povestitor.. să te văd scriind zi de zi, de când mă știu , este o mare inspirație!! Nu știu de unde-ti mai vin toate ideile astea pentru poeziile si romanele tale, la ce sursa ești conectat;)

Ești un model de dăruire si pasiune in tot ceea ce faci!! De aproape 9 ani pe pagina ta de pe Facebook, “O poezie pe zi’” @vasilegroza ,n-a fost o zi in care sa nu publici o poezie așa cum ai promis!! Pentru tine durerea fizică nu există, ai trecut peste orice!!

Si când ti-e mai greu știi cum să-i binedispui pe toți in jurul tău cu glumele tale:) Să te țină Dumnezeu sănătos si in putere si sa ne bucuri cu harul tău, sa -i faci fericiți in continuare pe toți cei care se hrănesc cu imaginația si înțelepciunea ta in fiecare zi!!!

Mulțumesc Tataie!!!🙏🏻 Te iubesc nesfârșit💓 ~Lush”, a scris Loredana Groza.

Imediat după ce Loredana Groza a publicat fotografiile și mesajul, sute de urări au venit din partea fanilor pentru tatăl artistei.

Cum are grijă Loredana Groza de vocea ei

Loredana Groza își tratează vocea cu cel mai mare respect. Aceasta ne-a dezvăluit că talentul te poate lăsa la greu dacă nu renunți la lucrurile nocive. Vedeta, care are grijă să facă performanță în fiecare spectacol, a renunțat la vorbitul la telefon pentru cariera sa.

“Pentru mine, vocea este o ființă în sine și trebuie să o tratez cu cel mai mare respect, pentru că, altfel, ea te trădează. Este ca o femeie superbă, care poate oricând să plece și să îți închidă ușa în nas. Trebuie să am mare grijă, mai ales pentru că concertele mele sunt foarte multe, cânt o oră jumătate, două ore, uneori am patru concerte pe zi, plus deplasări, aer condiționat, efort fizic.(…) În perioada foarte scurtă în care nu am timp nici să dorm uneori, încerc să îmi menajez vocea nevorbind sau nepierzând timpul la telefon. Gossip things, nu. Am uitat de mult chestia asta, fără bârfe, fără ore pierdute la telefon”, a spus Loredana Groza pentru ego.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *