Ce a descoperit CRBL la soția sa, Elena, după participarea la Power Couple: „Mă bucur că nu i-am dovedit eu, și-a dovedit singură” VIDEO EXCLUSIV

”Cum am intrat în concurs așa am ieșit”

CRBL și Elena este primul cuplu eliminat de la ”Power Couple”, cei doi reușind să stea în cadrul competiție doar o singură săptămână. Cu toate că  planul era să stea cât mai mult în competiție, venirea acasă nu a fost un capăt de țară pentru cei doi, mai ales că îi aștepta fiica lor, Alessia. CRBL și Elena au povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu regretă decizia de a participa la cel mai nou reality show produs de Antena 1 chiar dacă parcursul lor a fost extrem de scurt.

”Eu sunt foarte împăcată și liniștită”

Singurul lucru pe care îl regretă cei doi este că nu au putut să se bucure mai mult de ceea ce le oferea competiția în sine, dar și să-i cunoască mai bine pe ceilalți concurenți. Cu toate acestea, cei doi recunosc că în timpul scurt petrecut în Malta au descoperit unele lucruri la ei. Despre ce este vorba vedeți în interviul de mai jos.

EGO.ro: Elena, dar tu nu mai îmbătrânești? Nu te vedem așa de des și acum că te-am revăzut mi-am dat seama că nimic nu s-a schimbat la tine. Ce îți face soțul?

CRBL: Eu? Nimic. Adică nu îi fac nimic special. Eu doar sunt norocos.

Elena: Mulțumesc mult de tot pentru compliment.

O ții la 17 grade în casă?

Elena: O fi și asta o tactică.

CRBL: La căldură să știi că noi nu facem economie. Pentru că Elena este ca o pisică și îi place căldura.

Elena: Este genetic. De la părinți și de la Doamne Doamne.

Citește și: Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la „Power Couple”, emisiunea care se va difuza la Antena 1. „Noi nu avem nevoie de psiholog, avem nevoie de psihiatru după show-ul ăsta” VIDEO EXCLUSIV

Acum nici că poți să dai vina pe soț că ți-a scos peri albi.

CRBL: Am noroc că ea este blondă.

După 17 ani de relație spuneți că v-ați descurcat de minune la ”Power Couple”.

CRBL: Suntem oameni. Cu toții.

Elena: Nu știu cine este în avantaj sau cine este în dezavantaj: cei care sunt de un an împreună sau de 17 ani împreună. Când ești de un an împreună știi mult mai puține lucruri, dar sunt fresh. Când sunt 17 ani sunt mult mai multe detalii.

CRBL: Dar nu ai cum să uiți aniversarea. Deci dacă uiți aniversarea căsătoriei…

Elena: Nu ai cum să nu știi data nunții.

CRBL: Dacă a fost nunta prea aproape tot n-ai cum, iar dacă a fost prea departe tot nu ai cum pentru că este evident că, la un moment dat, ai uitat-o ca bărbat și ai avut cel puțin o ceartă, o discuție, ai fost urecheat un pic. Deci este evident că undeva îți rămâne acolo întipărită.

Ați știut în ce vă băgați sau ați aflat la fața locului?

CRBL: Eu îmi fac temele. Eu îmi fac temele de fiecare dată pentru că îmi place să fiu surprins, îmi plac provocările, dar parcă vreau să știu și în ce mă bag. Mi s-a părut foarte interesant din tot ce am văzut în alte țări. Am zis că este ceva nou în sfârșit și la noi pentru că este o franciză mai veche și am zis să mergem. Eu am zis DA mai repede, la Elena era problema cu decizia finală.

Elena: M-a cam păcălit. Recunosc. Mi-a zis că o să fie distractiv, că o să ne distrăm. Ne-am și distrat, dar au fost foarte multe probe grele ca să spun așa.

CRBL a descoperit că soția lui este mult mai puternică decât ea își imaginează

După 17 ani, o dată cu emisiunea asta, ai mai descoperit ceva la tatăl fiicei tale, ca să zic așa?

Elena: Nu am descoperit. Toată lumea ne întreabă dacă ne-am schimbat, dacă ne-am regăsit, dacă nu știu ce. Nu. Cum am intrat în concurs așa am ieșit. Adică nu ne-am schimbat.

CRBL: Ideea este că eu m-am și expus în atâtea show-uri și am fost pus în atât de multe situații și diferite, încât bănuiesc că este evident că a mai tras niște concluzii referitoare la mine. În schimb eu am descoperit lucruri noi la Elena. Adică am descoperit și mă bucur că nu i-am dovedit eu, și-a dovedit singură că atunci când zice că nu poate, chiar poate. Contează doar motivația psihică. E doar momentul ei.

Citește și: Daiana Anghel, în centrul atenției la ”Power Couple”. Ce și-a pus în valiză soția lui Sorin Gonțea: ”Am avut de toate pentru toți” VIDEO EXCLUSIV

O să o lăsați pe fiica voastră să se uite la emisiune?

CRBL: Păi trebuie să se uite Alessia. Abia așteaptă.

Elena: Abia așteaptă să se uite.

Sunteți pregătiți să o întrebe colegii la școală despre ce au făcut părinții ei la emisiune?

Elena: Eu sunt foarte împăcată și liniștită. Eu tot timpul, tot ce fac, de când sunt mamă, tot filtrez prin prisma asta: dacă copilul meu o să vadă în 10-15. Este foarte important asta.

CRBL: Puterea exemplului. Avem un martor acasă, iar acum a venit momentul să și vadă ce am făcut noi acolo. Că povești i-am mai spus.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *