Ce a determinat-o pe Eliza Natanticu să participe la Power Couple: „Nu am fost foarte convinsă”. Recunoaște că soțul ei știe mai bine toate detaliile din viața de cuplu VIDEO EXCLUSIV

”Cumva el m-a convins să mergem la Power Couple”

Eliza și Cosmin Natanticu au acceptat provocarea de a-și testa limitele în cadrul show-ului ”Power Couple”. Dacă inițial au crezut că vor avea parte doar de distracție și că va fi ușor pentru ei, ținând cont că au o relație de mai bine de 13 ani, Eliza Natanticu a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că lucrurile nu au stat tocmai așa cum își imaginau acasă și că totul a fost mult mai intens pentru ei. După această experiență recunoaște încă că soțul ei, Cosmin Natanticu, a reușit să o impresioneze și mai mult decât era.

”Nu te gândi că am venit cu copiuțe”

Cei doi și-au câștigat capital de imagine în cadrul show-urilor ”Asia Express” și ”Te cunosc de undeva”, continuând să-și mențină titulatura de ”cel mai simpatic cuplu” și în cadrul competiției ”Power Couple”. De departe însă, cea mai mare provocare pentru ei este emisiunea care se difuzează în momentul de față la Antena 1. Pe Eliza Natanticu am întâlnit-o chiar la evenimentul de lansare a reality show-ului ”Power Couple”, singură, distrându-se alături de ceilalți concurenți.

”Momentan soțul meu este mai mult la greu, mai muncește și el. Filmează la iUmor, dar îl aștept să vină din clipă în clipă. Dar țin eu steagul sus. Cumva mai mult el m-a convins pe mine să mergem la ”Power Couple”. Dacă la ”Asia Express” a fost invers, eu îmi doream foarte tare să merg, aici, neștiind în ce ne aruncă, pentru că noi nu am știut despre ce va fi vorba, pentru că am fost primii, adică cobai, nu am fost foarte convinsă”, ne-a explicat Eliza Natanticu.

Citește și: Gestul impresionant pe care Cosmin Natanticu îl face pentru soția lui, Eliza: „Și eu sunt surprinsă”. Este visul oricărei femei, detalii incredibile despre căsnicia juratului de la iUmor VIDEO EXCLUSIV

Cei care urmăresc deja emisiunea știu ce fel de probe implică competiția și cât de greu pare chiar și de acasă, din fața televizorului. Nu la fel de greu au sperat soții Natanticu să fie la filmările realizate în Malta.

”Noi nu știam ce probe vor fi, însă ne-am gândit că fiind ”Power Couple” sigur va fi ceva legat și de datele pe care le avem în comun. Pe unele dintre ele le știam, eu mai puțin, trebuie să recunosc, soțul meu mai bine, el știe mai bine toate datele, dar m-a pus și pe mine să le învăț. Am făcut un test quiz dar nu de multe ori. Nu te gândi că am venit cu copiuțe. Mi-a zis când este născut, când ne-am cunoscut, că eu nu știam data când ne-am cunoscut, dar ne-am dat niște întrebări din astea, după care am plecat. Noi nu ne așteptam să fie greu, dar a fost foarte greu”, a completat artista.

Eliza Natanticu a scăpat de soț la filmările pentru ”Te cunosc de undeva”

Cu toate că face haz de necaz și atât ea, cât și Cosmin Natanticu, sunt genul de persoane care nu se iau foarte tare în serios, Elizei i-ar fi plăcut să continue seria de emisiuni în care apare alături de partenerul ei de viață. Dar fiind faptul că actorul de comedie este implicat în mai multe proiecte: iUmor și serialul ”Bravo, tată!”, pentru sezonul 20 de la ”Te cunosc de undeva”, Eliza Natanticu și-a căutat un alt partener de nădejde.

”Mă bucur că fac echipă în sezonul 20 ”Te cunosc de undeva” cu Zarug, care este un splendid. Eu l-am descoperit pe el și el m-a descoperit pe mine. Ce credeți? O să aveți niște surprize foarte plăcute”, ne-a povestit soția lui Cosmin Natanticu.

Pe Zarug apucase să-l cunoscă chiar în cadrul competiției ”Asia Express”, căci ambii au concurat în același sezon, însă relația lor a devenit mai strânsă la filmările pentru ”Te cunosc de undeva”. De cealaltă parte, comediantul s-a bucurat enorm că soția lui și-a găsit repede o persoană cu care să rezoneze extrem de bine, așa că în clipa în care a fost anunțat că nu trebuie să mai facă echipă cu ea nu s-a sfiit să-și arate bucuria.

”Ideea este că Natanticu când a auzit că scapă de mine era gen: Hai pleacă! La revedere”, a mai povestit râzând Eliza Natanticu pentru EGO.ro.

Citește și: Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, ar putea intra în Cartea Recordurilor. Primele impresii despre Power Couple: “Ceva ce n-am trăit în viața mea” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Casa Regală a Marii Britanii ascunde un secret total neașteptat de peste 90 de ani
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop 19 Mai 2024. Această zi își pune amprenta asupra Capricornilor, Scorpionii vor fi puși...
Horoscop Zilnic Duminică 19 Mai 2024. Racilor li se va oferi șansa să își ducă...
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *