Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, ar putea intra în Cartea Recordurilor. Primele impresii despre Power Couple: “Ceva ce n-am trăit în viața mea” VIDEO EXCLUSIV

”Nu mai voiam un alt proiect”

Cosmin Natanticu este, fără îndoială, actorul cu cele mai multe participări la reality show-uri și emisiuni de divertisment. Culmea este că, de ceva vreme, a convins-o și pe soția lui, Eliza Natanticu, să se apropie mai mult de acest gen de proiecte. Cu toate că împreună dețin recordul pentru cele mai multe apariții împreună, Cosmin Natanticu declară, în exclusivitate pentru EGO.ro, că mai este mult până în acel punct.

”Mă bucur că am fost în această emisiune”

Nimeni nu a stat să numere toate aparițiile lui Cosmin Natanticu în cadrul reality show-urilor din România, însă cu siguranță nu există vreun alt actor care să primească atât de multe oferte. Nu și-a făcut vreun țel din asta, iar dorința lui Cosmin Natanticu este de a face actorie, nu de a avea titulatura de concurent. Dovadă că, cel mai bine se vede în serialul ”Bravo, tată!”, unde este mai mult decât vizibil că se simte ca peștele în apă.

”E doar un rol. Ce vedeți în filmările făcute de Vârciu în pauze este doar un sprijin să putem merge mai departe. Pentru că filmăm foarte mult”, ne-a spus Natanticu despre prestația din serialul difuzat de Antena 1.

Moment în care a fost întrerupt de țipetele celor care testau una dintre probele la care concurenții au fost supuși în cadrul evenimentului de lansare a show-ului ”Power Couple”,

”Hai că de la ”Bravo, tată!” am ajuns la ”Power Couple”, că ne-au distrat cum țipă cei care testează proba ”Au mami”. Tot ce pot să vă spun este că eu sper că oamenii care au montat să dea cât mai puțin. Nu m-am repetat în înjurături. A fost ceva ce n-am trăit în viața mea”, a completat comediantul.

Citește și: Cosmin Natanticu speră ca rolul din ”Bravo, tată!” să nu o influențeze pe soția lui. „Am mai avut momente în care am făcut niște lucruri care s-au întors împotriva mea” VIDEO EXCLUSIV

Cu toate acestea, atât el, cât și soția lui, Eliza Natanticu, s-au distrat pe cinste la filmări, chiar și în cadrul probelor fizice. Culmea este că actorul s-a reîntors în țară un pic dezamăgit de propria persoană, asta pentru că a avut o părere mai bună despre el, iar acolo a demonstrat contrariul.

”Am aflat despre mine că chiar dacă îți pui așa în cap că poți să muți munții dacă îmi pun mindset, nu e chiar așa. Nu tată. Nu e. Hai să ne vedem fiecare limitele. Hai să fim realiști. Chiar mă bucur că am fost în această emisiune, chiar dacă la început am fost sceptic. Lizzi și-a dorit mai mult decât mine”.

Cosmin Natanticu a fost la un pas să nu meargă la ”Power Couple”

Din fața televizorului însă i se pare amuzant și se distrează copios când se vede cum a făcut față anumitor probe, însă în urmă cu câteva luni, Cosmin Natanticu era la un pas să rateze plecarea către Malta.

”Dacă vă zice Lizzi altceva, să știți că minte. Eu la ”Power Couple” chiar am încurcat oameni. Eram deja în filmări la ”Bravo tată”, avem deja semnat proiectul pentru ”IUmor”. Eu nu mai voiam un alt proiect. Dar mă bucur că a fost. Chiar mă întreba cineva dacă a fost mai greu ca la ”Asia Express” și le spuneam că nu se compară. Știi cum e, tenisul de câmp este tenis de câmp, fotbal e fotbal, așa că nu are rost să comparăm mere cu pere. Dar a fost greu, greu”, a mai spus amuzat comediantul.

Cu acest concurs, Cosmin și Eliza Natanticu au mai bifat o apariție împreună, însă nu suficient de multe încât să îi sune pe cei de la Cartea Recordurilor pentru a bifa acest aspect.

”Nu cred că suntem noi cu cele mai multe participări. Hai mă că am fost doar la două realiy show-uri. Avem ”Asia Express” și ”Power Couple”. La ”Te cunosc de undeva” nu este reality, este o emisiune de divertisment. Dar dacă vrei să îți dau dreptate, mâine o să mă duc la Poșta Română, caut numărul de la Cartea Recordurilor și o să-i sun”, a declarat Cosmin Natanticu pentru EGO.ro.

Citește și: Gestul impresionant pe care Cosmin Natanticu îl face pentru soția lui, Eliza: „Și eu sunt surprinsă”. Este visul oricărei femei, detalii incredibile despre căsnicia juratului de la iUmor VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Săptămâna următoare începe cu provocări pentru Lei și Scorpioni. Aveți câteva sfaturi pentru a vă...
O zodie va da lovitura în afaceri și primește tot ce a visat
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *