Cosmin Natanticu speră ca rolul din ”Bravo, tată!” să nu o influențeze pe soția lui. „Am mai avut momente în care am făcut niște lucruri care s-au întors împotriva mea” VIDEO EXCLUSIV

A fost cât se poate de sincer

Cosmin Natanticu nu s-a ascuns niciodată după degete și a recunoscut sincer că acasă nu este o persoană foarte implicată în treburile gospodărești, tot greul revenindu-i soției sale, Eliza Natanticu. Cu toate acestea, cel mai nou proiect al lui, serialul ”Bravo, tată!”, îl pune în acea ipostază în care orice femeie și-ar dori să-l vadă măcar din când în când pe partenerul de viață. Cosmin Natanticu a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că se bucură că Lizie știe să facă diferența dintre film și realitate și că nu are prea multe așteptări de la el.

Ce spune despre rolul din ”Bravo, tată!”

În cel mai nou serial produs de Antena 1, ”Bravo, tată!”, Cosmin Natanticu este văzut într-o ipostază în care nici măcar soția lui, Eliza Natanticu, nu îl vede prea des.

”Sunt un tată întreținut. Îmi place. Sunt casnic, spăl vase, gătesc, duc copiii la grădiniță, îi spăl, îi îmbrac, îi culc. Am și o seră care bineînțeles e ”praf”, dar eu am seră. Am un proiect. Adică fac orice, dar numai muncă să aduc bani acasă nu am”, ne-a povestit amuzat actorul.

Chiar dacă pe platourile de filmare își dă toată silința să îi iasă din prima toate scenele, aceste întrebuințări casnice nu se prind de el și nici nu vine cu ele acasă.

”Am mai avut momente în care am făcut niște lucruri care s-au întors împotriva mea. De exemplu când am fost la Chefi la Cuțite și am gătit împreună. A fost o ediție specială și Lizie cred că era la chef Scărlătescu și eu la chef Dumitrescu. Am gătit același fel de mâncare, ceva paste quatro formaggi, doar că eu am avut-o pe Patrizia Paglieri lângă mine și m-a învățat să bag la gratinat și am bătut-o pe Lizie, am trimis-o acasă. Atunci mi-a zis că numai eu o să gătesc. Degeaba am încercat să-i explic că era doar o emisiune”, a mai povestit Cosmin Natanticu pentru EGO.ro, completând că în continuare sarcina lui a rămas doar aruncatul gunoiului.

”Dar nu îmi este frică că o să se întoarcă totul împotriva mea, că acasă nu joc un rol. Ea știe cum sunt, nu încearcă să mă pună să fac mai mult. Am și eu momentele mele acasă, nu te gândești că nu fac chiar nimic. Nu duc doar gunoiul. Chiar și așa, oricum sunt grei sacii ăia”.

Citește și: Ce nu a putut să facă sub nicio formă Cosmin Natanticu înainte de Asia Express, deși Lizzie îl ruga în fiecare zi: ”I-am zis că nu-mi trebuie” VIDEO EXCLUSIV

Actorul s-a destăinuit: ”Mi s-a întâmplat să uit replica”

În serial, Natanicul îl joacă pe Flavius, un bărbat divorțat, acum într-o nouă relație, casnic și întreținut de partenera de viață, care are în grijă doi copii, o fată adolescentă din fosta relație și o fetiță care este a iubitei actuale dintr-o relașie anterioară. Chiar dacă în viața reală nu are copii, prin prisma felului său de a fi, comediantul știe cum să se comporte în preajma lor, așa că filmările cu copiii din serial sunt o joacă și pentru el.

”Nu am nevoie să-i momesc. Eu am un lipici la copii extraordinar. Îmi place să mă bag în mintea lor. Plus că eu am două fetițe care sunt destul de măricele, nu sunt chiar copii de patru ani. Mă înțeleg mult mai bine cu ele, este mult mai ușoară comunicarea. Dar sunt cu ele acolo, ne distrăm. Chiar am încercat să fac asta ca să ne fie mai ușor când filmăm”, a mai povestit Cosmin Natanticu pentru EGO.ro, completând că s-a întâmplat ca fetițele cu care filmează să fie mai conștiincioase atunci când vine vorba de învățatul textului, el bucurându-se de libertatea din partea regizorilor de a improviza pe platourile de filmare.

”Mi s-a întâmplat să uit replica, dar nu să mă corecteze. Nu au avut curaj. Că îți dai seama…Dar noi avem și niște șiretlicuri și nu ne mai dăm atât de implicați. Noi știm că ne întâlnim acolo pe set, știm deja despre ce este vorba, lucrurile sunt mai ușoare. În plus este vorba și despre experiență. Din impro se nasc foarte multe lucruri. Cam la toate proiectele de gen serial de comedie se nasc foarte multe lucruri acolo, când îi vine unuia o tâmpenie, altuia altă tâmpenie. De foarte multe ori vine regizorul și ne taie aripile că ne zice că ne-am dus prea departe, dar se nasc destul de multe lucruri”, a mai completat acesta.

Citește și: Gestul impresionant pe care Cosmin Natanticu îl face pentru soția lui, Eliza: „Și eu sunt surprinsă”. Este visul oricărei femei, detalii incredibile despre căsnicia juratului de la iUmor VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *