Ce a dezvăluit George Burcea despre planurile de nuntă cu Viviana Sposub. Când vrea să-și ceară iubita în căsătorie

Când are de gând George Burcea să o ceară în căsătorie pe Viviana
Ce a dezvăluit George Burcea despre planurile de nuntă cu Viviana Sposub. Când vrea să-și ceară iubita în căsătorie

Sentimente din ce în ce mai mari între George Burcea și Viviana Sposub! Cei doi se declară foarte îndrăgostiți unul de celălalt, astfel că a venit vremea să aducă în discuție și nunta. Viviana Sposub își dorește neapărat să fie cerută în căsătorie undeva în afara țării, nu în România.

Viviana Sposub: “Să pot face celebra poză cu inelul”

Viviana Sposub își dorește să fie cerută în căsătorie undeva departe de România. Prezentatoarea TV de la Kanal D vrea să fie sigură că are manichiura făcută pentru a putea face celebra fotografie cu inelul pe deget pentru a le arăta tuturor că a fost cerută în căsătorie.

„Trebuie să mă ceară într-un loc special, nu oriunde, nu în țară, trebuie să fie în afara țării, dar trebuie să am manichiura făcută, ca să pot face celebra poză cu inelul”, a spus Viviana Sposub pentru click.ro.

„O duc în Ungaria, în Bulgaria, Ucraina, vedem. Eu sunt actor, așa că am imaginație pentru scenariu”, a completat George Burcea pentru sursa citată.

Viviana Sposub și George Burcea
Viviana Sposub și George Burcea

Viviana Sposub: “Mi s-a pus voalul, așa că înseamnă că mă căsătoresc”

Viviana Sposub și George Burcea au fost recent la o nuntă în Maramureș, acolo unde i-a fost pus voalul de mireasă. Conform tradiției, cea căreia i se pune voalul este următoarea mireasă. Astfel, prezentatoarea TV așteaptă cu nerăbdare ca iubitul ei să facă marele pas și să înceapă planurile pentru evenimentul mult așteptat.

„Am fost în Maramureș, a fost foarte frumos, mireasa nu a aruncat buchetul, uite că nici nu mi-am dat seama de treaba asta, însă nu l-am prins, că nu s-a aruncat. Dar mi s-a pus voalul, așa că înseamnă că mă căsătoresc. Sunt următoarea mireasă”, a declarat Viviana Sposub.

George Burcea, declarație de dragoste pentru Viviana: “Este cel mai important om din viața mea”

George Burcea i-a făcut și o declarație Vivianei Sposub. Cunoscutul actor a mărturisit că ea i-a fost tot timpul alături în ultimii doi ani. De asemenea, a dezvăluit și când va avea loc cererea și căsătorie și nunta dintre el și Viviana Sposub.

„Viviana este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult, o iubesc mult, la anul vine cererea, vine și nunta. Pardon, nu în 2023, în 2027. Ea mi-a fost alături în ultimii doi ani, a stat lângă mine”, a mărturisit George Burcea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *