Ce a dezvăluit George Burcea despre planurile de nuntă cu Viviana Sposub. Când vrea să-și ceară iubita în căsătorie

Când are de gând George Burcea să o ceară în căsătorie pe Viviana
Ce a dezvăluit George Burcea despre planurile de nuntă cu Viviana Sposub. Când vrea să-și ceară iubita în căsătorie

Sentimente din ce în ce mai mari între George Burcea și Viviana Sposub! Cei doi se declară foarte îndrăgostiți unul de celălalt, astfel că a venit vremea să aducă în discuție și nunta. Viviana Sposub își dorește neapărat să fie cerută în căsătorie undeva în afara țării, nu în România.

Viviana Sposub: “Să pot face celebra poză cu inelul”

Viviana Sposub își dorește să fie cerută în căsătorie undeva departe de România. Prezentatoarea TV de la Kanal D vrea să fie sigură că are manichiura făcută pentru a putea face celebra fotografie cu inelul pe deget pentru a le arăta tuturor că a fost cerută în căsătorie.

„Trebuie să mă ceară într-un loc special, nu oriunde, nu în țară, trebuie să fie în afara țării, dar trebuie să am manichiura făcută, ca să pot face celebra poză cu inelul”, a spus Viviana Sposub pentru click.ro.

„O duc în Ungaria, în Bulgaria, Ucraina, vedem. Eu sunt actor, așa că am imaginație pentru scenariu”, a completat George Burcea pentru sursa citată.

Viviana Sposub și George Burcea
Viviana Sposub și George Burcea

Viviana Sposub: “Mi s-a pus voalul, așa că înseamnă că mă căsătoresc”

Viviana Sposub și George Burcea au fost recent la o nuntă în Maramureș, acolo unde i-a fost pus voalul de mireasă. Conform tradiției, cea căreia i se pune voalul este următoarea mireasă. Astfel, prezentatoarea TV așteaptă cu nerăbdare ca iubitul ei să facă marele pas și să înceapă planurile pentru evenimentul mult așteptat.

„Am fost în Maramureș, a fost foarte frumos, mireasa nu a aruncat buchetul, uite că nici nu mi-am dat seama de treaba asta, însă nu l-am prins, că nu s-a aruncat. Dar mi s-a pus voalul, așa că înseamnă că mă căsătoresc. Sunt următoarea mireasă”, a declarat Viviana Sposub.

George Burcea, declarație de dragoste pentru Viviana: “Este cel mai important om din viața mea”

George Burcea i-a făcut și o declarație Vivianei Sposub. Cunoscutul actor a mărturisit că ea i-a fost tot timpul alături în ultimii doi ani. De asemenea, a dezvăluit și când va avea loc cererea și căsătorie și nunta dintre el și Viviana Sposub.

„Viviana este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult, o iubesc mult, la anul vine cererea, vine și nunta. Pardon, nu în 2023, în 2027. Ea mi-a fost alături în ultimii doi ani, a stat lângă mine”, a mărturisit George Burcea.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
9.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *