Ce a făcut Adela Popescu, imediat ce Radu Vâlcan a părăsit România: „Ce e rău se uită, ce e bun, e bine primit”

Adela Popescu: „M-am concentrat pe lucruri concrete”

Scris de: Daoud Andra

24 Nov. 2022

Urmează o perioadă încărcată pentru Adela Popescu. Vedeta a rămas singură cu cei trei copii, după ce soțul ei, Radu Vâlcan, a plecat la filmări în Thailanda. Cei doi vor sta separați timp de o lună, iar Adela a transmis un mesaj pe rețelele sociale, la scurt timp după plecarea soțului ei.

Adela Popescu, mesaj după ce Radu Vâlcan a plecat în Thailanda

Adela Popescu și Radu Vâlcan se sprijină reciproc și sunt mereu alături unul de celălalt, când vine vorba despre carieră. Prezentatoarea de la Pro TV a petrecut câteva luni în Republica Dominicană, la filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, iar acum a venit rândul soțului ei să plece într-o destinație exotică, la filmări.

Radu Vâlcan a plecat zilele trecute din țară și va petrece o lună în Thailanda. Prezentatorul filmează un nou sezon al emisiunii „Insula iubirii”, în timp ce soția lui a rămas acasă cu cei trei copii ai lor. Cuplul a mai stat despărțit în trecut, iar Adela a recunoscut că nu i-a fost ușor să nu își vadă soțul atât de mult timp. De data aceasta însă, ea a transmis că se va concentra asupra lucrurilor bune din viața ei.

„Poza asta mi-a făcut-o Radu la ultimul prânz înainte de plecarea lui în Thailanda. Sigur, știu, o lună trece repede. Am mai experimentat asta și ce e rău se uită, ce e bun, e bine primit. Dacă până acum lăcrimam nițel după despărțirile de la aeroport, de data asta, m-am făcut că nu bag de seamă golul din stomac și m-am concentrat pe lucruri concrete. Mai exact, programul copiilor, treburi administrative, chestii de ordine internă, etc.

Pentru că, real, cu trei copii acasă, cu programe diferite de dus-adus la școală/grădi, opționale, activități, cumpărături, lansări de piese, emisiuni, finală ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’, campanii, manichiuri, etc, chiar nu mai e timp de văicăreli.”, a scris Adela Popescu pe Instagram, în dreptul unei fotografii făcute de soțul ei înainte de plecare.

Ce a facut Adela Popescu imediat ce Radu Valcan a parasit Romania
Postarea Adelei Popescu de pe Instagram

Adela a revenit la muzică

După întoarcerea din Republica Dominicană, Adela Popescu și-a luat fanii prin surprindere. Artista a revenit în muzică și a lansat o piesă nouă, alături de Keo. Cei doi au colaborat pentru melodia „Fără tine”, care s-a bucurat de mare succes, încă din primele zile de la lansare. Pe lângă actorie și televiziune, muzica este o altă mare pasiune a Adelei Popescu. Artista a povestit, la un moment dat, că a început să cânte din copilărie.

„Când era o nuntă în sat, mă împrieteneam cu lăutarii și știam când e programul de sarmale, iar atunci îi rugam să cânt și eu o melodie și mă lăsau. Pentru mine era fericire să cânt în autobuz. Făceam lecții de pian și mergeam în fiecare vineri, cu rata de 5 dimineața la Drăgășani să fac pian. În autobuz mă ridicam în picioare și întrebam: ‘Nu vă supărați, pot să vă cânt și eu o melodie?’ Unii răspundeau, alții nu, nu conta, eu mă ridicam și cântam melodii de la Loredana Groza, de la Holograf, de la Laura Stoica…”, a spus Adela Popescu, în urmă cu ceva timp, în podcastul lui Mihai Morar.

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.