Ce a făcut Adela Popescu, imediat ce Radu Vâlcan a părăsit România: „Ce e rău se uită, ce e bun, e bine primit”

Adela Popescu: „M-am concentrat pe lucruri concrete”

Scris de: Daoud Andra

24 Nov. 2022

Urmează o perioadă încărcată pentru Adela Popescu. Vedeta a rămas singură cu cei trei copii, după ce soțul ei, Radu Vâlcan, a plecat la filmări în Thailanda. Cei doi vor sta separați timp de o lună, iar Adela a transmis un mesaj pe rețelele sociale, la scurt timp după plecarea soțului ei.

Adela Popescu, mesaj după ce Radu Vâlcan a plecat în Thailanda

Adela Popescu și Radu Vâlcan se sprijină reciproc și sunt mereu alături unul de celălalt, când vine vorba despre carieră. Prezentatoarea de la Pro TV a petrecut câteva luni în Republica Dominicană, la filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, iar acum a venit rândul soțului ei să plece într-o destinație exotică, la filmări.

Radu Vâlcan a plecat zilele trecute din țară și va petrece o lună în Thailanda. Prezentatorul filmează un nou sezon al emisiunii „Insula iubirii”, în timp ce soția lui a rămas acasă cu cei trei copii ai lor. Cuplul a mai stat despărțit în trecut, iar Adela a recunoscut că nu i-a fost ușor să nu își vadă soțul atât de mult timp. De data aceasta însă, ea a transmis că se va concentra asupra lucrurilor bune din viața ei.

„Poza asta mi-a făcut-o Radu la ultimul prânz înainte de plecarea lui în Thailanda. Sigur, știu, o lună trece repede. Am mai experimentat asta și ce e rău se uită, ce e bun, e bine primit. Dacă până acum lăcrimam nițel după despărțirile de la aeroport, de data asta, m-am făcut că nu bag de seamă golul din stomac și m-am concentrat pe lucruri concrete. Mai exact, programul copiilor, treburi administrative, chestii de ordine internă, etc.

Pentru că, real, cu trei copii acasă, cu programe diferite de dus-adus la școală/grădi, opționale, activități, cumpărături, lansări de piese, emisiuni, finală ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’, campanii, manichiuri, etc, chiar nu mai e timp de văicăreli.”, a scris Adela Popescu pe Instagram, în dreptul unei fotografii făcute de soțul ei înainte de plecare.

Ce a facut Adela Popescu imediat ce Radu Valcan a parasit Romania
Postarea Adelei Popescu de pe Instagram

Adela a revenit la muzică

După întoarcerea din Republica Dominicană, Adela Popescu și-a luat fanii prin surprindere. Artista a revenit în muzică și a lansat o piesă nouă, alături de Keo. Cei doi au colaborat pentru melodia „Fără tine”, care s-a bucurat de mare succes, încă din primele zile de la lansare. Pe lângă actorie și televiziune, muzica este o altă mare pasiune a Adelei Popescu. Artista a povestit, la un moment dat, că a început să cânte din copilărie.

„Când era o nuntă în sat, mă împrieteneam cu lăutarii și știam când e programul de sarmale, iar atunci îi rugam să cânt și eu o melodie și mă lăsau. Pentru mine era fericire să cânt în autobuz. Făceam lecții de pian și mergeam în fiecare vineri, cu rata de 5 dimineața la Drăgășani să fac pian. În autobuz mă ridicam în picioare și întrebam: ‘Nu vă supărați, pot să vă cânt și eu o melodie?’ Unii răspundeau, alții nu, nu conta, eu mă ridicam și cântam melodii de la Loredana Groza, de la Holograf, de la Laura Stoica…”, a spus Adela Popescu, în urmă cu ceva timp, în podcastul lui Mihai Morar.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *