Ce a făcut Marius Elisei, după ce a fost acuzat că nu a mers la înmormântarea Mioarei Roman. Mesajul surprinzător postat de fostul soț al Oanei

Iată ce mesaj a transmis Marius Elisei!

Marius Elisei a avut prima reacție după ce a fost acuzat că nu a mers la înmormântarea Mioarei Roman şi nu a fost aproape de fiica lui, Isabela, în această perioadă extrem de dificilă. Ce a transmis fostul partener de viață al Oanei? Iată ce mesaj a scris bărbatul pe rețelele sociale!

Marius Elisei, prima reacție după ce a fost acuzat că nu a mers la înmormântarea Mioarei Roman

Marius Elisei și Oana Roman sunt la cuțite, după ce au anunțat separarea. Între timp, bărbatul și-a făcut o nouă iubită și, nu de puține ori, a fost acuzat de fosta lui soție că a uitat de îndatoririle de tată.

Cei doi s-au atacat reciproc și se pare că războiul este departe de a se termina, mai ales că Marius Elisei a lipsit de la înmormântarea fostei sale soacre, Mioara Roman.

Ce mesaj a transmis fostul soț al Oanei Roman pe rețelele sociale

Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, a suferit cumplit după trecerea în neființă a bunicii sale. La înmormântare, ea a fost surprinsă plângând, lucru care i-a înduișat pe toți cei prezenți la evenimentul trist.

Astfel, tatăl ei a fost acuzat că nu s-a sinchisit să-i fie alături. Cum a răspuns bărbatul acuzațiilor? Ei bine, Marius Elisei a postat, în urmă cu puțin timp, un mesaj în mediul online. Însă, el a făcut referire doar la iubire, preferând să nu sufle o vorbă despre scandalul în care este implicat.

”Iubirea este floarea cea mai frumoasă din grădina feluritelor virtuți, culoarea cea mai puternică a curcubeului ceresc, mărgăritarul cel mai scump din coroana credinței, cheia care deschide toate porțile existenței omenești, medicamentul care vindecă toate bolile sufletului și ale trupului”, a scris fostul partener de viață al Oanei Roman pe pagina lui de Instagram.

Oana Roman, pusă să aleagă între mama ei și căsnicie

În urmă cu patru ani de zile, influencerița a mărturisit că Marius Elisei a pus-o să aleagă între mama ei și căsnicie. Ea a ales-o pe Mioara Roman, iar bărbatul a decis să pună punct poveștii de iubire.

”Prima ruptură importantă despre care am vorbit atunci amândoi a fost în luna decembrie 2020, atunci când motivul a fost mama. Pentru că el m-a pus să aleg între el și mama, mama stând cu noi în acea perioadă și evident că nu s-a pus problema.

I-am explicat că mama este mama, că mama este bolnavă și că eu trebuie să am grijă de ea. Ăla a fost momentul în care el a spus că „Plec, divorțăm”. Eu nu l-am oprit”, a declarat fiica lui Petre Roman, la Antena Stars.

Citește și Bărbatul celebru care s-a iubit cu Mioara Roman în tinerețe. Nu este Petre Roman sau Iosif Zilahy, puțini au știut de idila lor!

Ce a găsit Oana Roman la mormântul mamei sale

Sâmbătă, 2 martie, se împlinesc nouă zile de când Mioara Roman a încetat din viață. Fiica ei, Oana, a mers la cimitirul unde se odihnește cea care i-a dat viață și a fost surprinsă de ceea ce a găsit acolo.

”Azi am făcut parastasul de 9 zile pentru mama și apoi m-am dus la cimitir. Cineva lăsase un mărțișor pentru mama.”, a scris Oana Roman în mediul online.

Citește și Ce avere a lăsat în urmă Mioara Roman. Motivul pentru care mama Oanei și a Catincăi a murit neîmpăcată!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *