Ce avere a lăsat în urmă Mioara Roman. Motivul pentru care mama Oanei și a Catincăi a murit neîmpăcată

Află ce avere a lăsat în urmă Mioara Roman!

Vestea morții Mioarei Roman a întristat o țară întreagă, dar mai ales pe fiicele şi pe apropiații ei. Fosta parteneră de viață a lui Petre Roman a lăsat multă durere în sufletele celor dragi, după ce a trecut în neființă, la vârsta de 83 de ani, fiind răpusă de un stop cardio-respirator, produs în timp ce dormea. Ea a lăsat în urmă o avere prețioasă, dar cu toate astea a murit neîmpăcată. Iată de ce!

Averea pe care a lăsat-o în urmă Mioara Roman

Mioara Roman s-a stins din viață vineri, pe data de 23 februarie, la vârsta de 83 de ani, după ce a suferit un stop cardio-respirator în timp ce dormea.

Fosta soție a lui Petre Roman a trecut la cele veșnice, după o perioadă îndelungată în care s-a confruntat cu mai multe probleme grave de sănătate, printre care și Parkinson, iar ultimele zile din viață și le-a petrecut într-un azil din Snagov, acolo unde fiica ei, Oana Roman, o internase pentru a beneficia de o îngrijire corespunzătoare.

În urma Mioarei Roman a rămas o avere considerabilă, care probabil constă în mai multe obiecte de valoare. Totuși, celor două fiice ale ei, Oana și Catinca, nu le va fi deloc ușor să intre în posesia moștenirii.

De ce mama Oanei și a Catincăi a murit neîmpăcată

Pentru a intra în posesia averii Mioarei Roman, Oana și Catinca vor trebui să plătească datoria lăsată în urma de aceasta. Fosta soție a lui Petre Roman avea de achitat nu mai puțin de 300.000 de euro către RA-APPS (Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat).

Aceasta datorie nu le era străină celor două fiice ale Mioarei Roman. În trecut, ele au fost chemate chiar și la tribunal de către instituția menționată.

”La dezbaterea moștenirii, se preiau și datoriile, inclusiv cele de la stat, dar și de la bănci. Nu se sting datoriile, odată cu decesul persoanei, moștenitorii, în cazul de față, Oana și Catinca, fiicele Mioarei Roman, le preiau, sunt bune plată.

Din păcate da, așa se întâmplă, am avut cazuri. Dreptul la moștenire nu vine numai cu avantaje, după cum vedeți”, a declarat avocata Beatrice Comăniceanu, potrivit Playtech Știri.

Citește și Ce a visat Mioara Roman cu două zile înainte să moară. Semnificația specială pe care o au florile albe de la înmormântare VIDEO EXCLUSIV!

Cum ar putea scăpa Oana și Catinca Roman de datoria uriașă a mamei lor

De asemenea, specialista a spus și cum ar putea scăpa cele două surori de datoria uriașă pe care o avea Mioara Roman către RA-APPS.

”Dacă Oana și Catinca Roman vor să accepte moștenirea Mioarei, atunci vor prelua și datoriile.

Dar, dacă nu acceptă moștenirea, poate nici nu prea au nimic de moștenit, nu știu exact care este situația, ce bunuri avea Mioara Roman, pe numele ei, atunci Oana și Catinca nu plătesc nimic, scapă de această datorie împovărătoare.

Dacă n-au mai nimic de moștenit, de pe urma ei, probabil e mai bine să nu accepte din start dezbaterea succesiunii”, a mai declarat Beatrice Comăniceanu, conform sursei citate.

Citește și Cu ce s-a ocupat în tinerețe Mioara Roman. A avut o meserie impresionantă, puțini cunosc aceste detalii despre ea!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *