Ce a făcut Meghan Markle în fața sicriului Reginei Elisabeta. Harry a izbucnit în lacrimi

Gestul său a devenit viral

Ce a făcut Meghan Markle în fața sicriului Reginei Elisabeta. Gestul ducesei de Sussex l-a impresionat până la lacrimi pe prințul Harry. Ducele și ducesa de Sussex s-au alăturat celorlalți membri ai familiei regale la Westminster Hall pentru a aduce un ultim omagiu fostei suverane.

Ce a făcut Meghan Markle în fața sicriului Reginei Elisabeta

Sicriul reginei Elsabeta a II-a a fost depus, miercuri, la Westminster Hall, unde a fost întâmpinat de nepoții monarhului, William și Harry și de soțiile acestora, Kate Middleton și Meghan Markle.

Ducesa de Sussex a atras toate privirile printr-un gest fără cusur. Îmbrăcată într-o rochie neagră, lungă, elegantă și sobră, Meghan Markle a executat o reverență impecabilă în fața sicriului reginei. Gestul lui Meghan Markle i-a impresionat pe cei prezenți, inclusiv pe soțul ei, prințul Harry, care nu și-a putut stăpâni lacrimile de emoție.

Gestul lui Meghan a fost „o culme a grației și eleganței”, a notat The Independent, în timp ce Mirror și The Sun l-au considerat „ecou emoționant” al primei întâlniri a lui Meghan Markle cu regina.

Presa britanică a mai precizat că Meghan Markle purta cercei dăruiți de Elisabeta a II-a după nunta sa cu prințul Harry, în iunie 2018. Regina îi dăruise cadoul cu ocazia primei lor călătorii oficiale.

Ce a făcut Meghan Markle în fața sicriului Reginei Elisabeta
Ce a făcut Meghan Markle în fața sicriului Reginei Elisabeta

Meghan Markle: „Am învățat foarte repede”

În interviul pe carei l-a acordat, împreună cu soțul ei, prințul Harry, lui Oprah Winfrey, ducesa de Sussex a mărturisit că nu se aștepta ca la prima sa întâlnire cu suverana să fie nevoită să facă o reverență în fața ei și că a trebuit să repete chiar înainte de întâlnire.

„Am învățat foarte repede. Chiar în fața casei, am exersat și apoi am intrat. Am întâlnit-o și se pare că am făcut o reverență foarte adâncă”, a spus ea.

Meghan Markle nu și-a imaginat niciodată că va trebui să se încline în fața bunicii viitorului ei soț, mai ales că întâlnirea a avut loc în privat.

Meghan a atras atenția și când a ajuns la slujbă într-o mașină separată de cea a lui Kate Middleton , care a călătorit la eveniment cu Camilla, regina consoartă.

Se așteaptă ca ducesa de Sussex și soțul ei să rămână în Marea Britanie până după înmormântarea reginei, pe 19 septembrie, care va fi o zi de sărbătoare. De când au părăsit îndatoririle regale în 2020, Meghan și Harry au locuit în casa lor din California, în timp ce își cresc fiul de trei ani, Archie, și fiica de un an, Lilibet.

9.1 81 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.