Ce a făcut prințul Harry la prima întâlnire cu Meghan Markle. Nu va uita niciodată asta

Ce a făcut prințul Harry la prima întâlnire cu Meghan Markle. Nu va uita niciodată asta

Ce a făcut prințul Harry la prima întâlnire cu Meghan Markle. Într-un trailer al mult așteptatului documentar care îi are în prim-plan pe ducii de Sussex, postat de Netflix pe canalul său de YouTube, Harry și Meghan povestesc cum a decurs prima lor întâlnire. Meghan l-a dat de gol pe soțul său și a mărturisit că acesta a întârziat. Actrița a dezvăluit care a fost reacția ei pe moment.

Ce a făcut prințul Harry la prima întâlnire cu Meghan Markle

„Ai întârziat.”, îi spune amuzată Meghan Markle soțului ei, în timp ce el încuviințează dând afirmativ din cap. „Dar continua să îmi trimită mesaje: ”Sunt în trafic. Îmi pare rău.”, a mărturisit actrița.

Prințul Harry a continuat: „Intrasem în panică. M-am speriat. Începusem să transpir”.

Ducesa de Sussex a declarat ulterior că, având în vedere faptul că nu îl cunoaștea, s-a întrebat dacă nu cumva este o practică obișnuită a lui să întârzie la întâlniri.

„Deci asta e ceea face el. Am înțeles. Ca și cum nu fac asta.”, a spus Meghan, moment în care Harry, surprins de reacția soției sale a întrebat-o amuzat: „Ce vrea să însemna asta?”

„Ca unul dintre tipii care au un ego atât de mare încât orice fată ar sta și te-ar aștepta o jumătate de oră.”, a răspuns ducesa de Sussex.

„Nu eram interesată de acest lucru”, a continuat ea.

Harry a explicat: „Apoi când am intrat, plin de transpirație, ea spus: ”Deci tu nu ești așa” ”. „Chiar erai atât de jenat că ai întârziat”, a completat Meghan.

„Directiva de la Palat era să nu spui nimic”

În documentarul lansat joi de Netflix, prințul Harry și Meghan Markle fac dezvăluiri incredibile despre viața pe care au trăit-o alături de familia regală. Printre subiectele abordate în primele episoade se numără sacrificarea libertății, dorința de „a ține familia în siguranță” și „ura” stârnită în ultimii ani împotriva ducesei de Sussex.

De asemenea, a fost pusă pe tapet și relația celor doi cu presa. Spre exemplu, în cel de-al doilea episod, Harry a mărturisit că membrii familiei regale s-au întrebat de ce ar trebui protejată Meghan de știrile negative publicate la adresa ei.

„Directiva de la Palat era să nu spui nimic. Dar ceea ce oamenii trebuie să înțeleagă este că, în ceea ce privește o mare parte din familie, prin tot ce a trecut a trecut ea, au trecut și ei. Așa că a fost aproape ca un ritual de trecere, iar unii dintre membrii familiei au spus că  „soția mea a trebuit să treacă prin asta, așa că de ce ar trebui ca iubita ta să primească tratament special?””, a spus Harry.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
7 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.