Regele Charles și Camilla, replică dură pentru Harry și Meghan. Ce au făcut, după apariția primelor imagini din documentarul celor doi

Documentarul lui Harry și Meghan l-ar putea supăra pe regele Charles

Scris de: Daoud Andra

06 Dec. 2022

Regele Charles și Camilla, replică dură pentru Harry și Meghan. Ce au făcut, după apariția primelor imagini din documentarul celor doi

Prințul Harry și Meghan Markle se pregătesc să își lanseze documentarul mult-așteptat. Seria de 6 episoade pe care cuplul a filmat-o va avea premiera pe Netflix în curând, iar un teaser a apărut deja pe platformă. În timp ce fanii cuplului așteaptă cu sufletul la gură să vadă serialul, nu același lucru se poate spune despre regele Charles și Camilla sau despre William, fratele lui Harry.

Reacția pe care au avut-o regele Charles și Camilla la documentarul lui Harry și Meghan

Harry și Meghan Markle urmează să își lanseze, în câteva zile, mini-seria pentru care au colaborat cu cei de la Netflix. Un preview al documentarului a fost publicat deja pe internet, iar primele 3 episoade urmează să apară pe 8 decembrie, următoarele 3 fiind disponibile începând cu 15 decembrie.

Primele imagini i-au făcut curioși pe fanii cuplului regal, care abia așteaptă premiera. Nu același lucru se poate spune însă despre familia regală, scrie presa internațională. Potrivit unor surse de la Buckingham, citate de Daily Mail, regele Charles și Camilla s-ar fi săturat de atitudinea provocatoare pe care o au Harry și Meghan în ultima vreme. Membrii familiei regale s-ar fi declarat „frustrați și epuizați” de acțiunile ducilor de Sussex, referindu-se atât la documentar, cât și la cartea pe care urmează să o lanseze prințul Harry.

De altfel, în ultimele luni au circulat zvonuri potrivit cărora regele Charles chiar ar fi încercat să își împiedice fiul să lanseze memoriile și documentarul, însă fără succes. Experții în regalitate sunt de părere că lui Harry și Meghan le-ar putea fi retrase titlurile nobiliare, în cazul în care vor face dezvăluiri scandaloase cu privire la familia regală.

Despre ce va fi serialul

După interviul acordat de Meghan Markle în urmă cu câțiva ani lui Oprah Winfrey, este de așteptat ca serialul de pe Netflix să provoace și mai multe valuri. Harry și Meghan au bătut palma cu cei de la Netflix pentru a-și spune povestea, într-o mini-serie de 6 episoade.

Potrivit platformei de streaming, printre subiectele abordate de cei doi se numără: motivele pentru care au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat peste Ocean, relația cu ceilalți membri din familia regală, dar și problemele cu care s-au confruntat, precum rasismul îndreptat în direcția lui Meghan.

În paralel, prințul Harry va lansa și volumul care conține memoriile sale și pentru care a ales un titlul cel puțin sugestiv: „Rezervă”. Denumirea face referire la felul în care l-a tratat presa britanică atunci când era mic, multe ziare scriind că prințesa Diana a născut un moștenitor (William) și o rezervă, făcând referire la faptul că Harry avea foarte puține șanse să devină vreodată rege.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat detalii noi!
6.1 28 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.