Ce a început să bea Emily Burghelea după ce a născut: „Este un leac băbesc. Mi-au zis niște mămici” VIDEO EXCLUSIV

Emily Burghelea: ”Uneori, mi-ar plăcea să am mai mult timp”
Ce a început să bea Emily Burghelea după ce a născut: Este un leac băbesc. Mi-au zis niște mămici VIDEO EXCLUSIV

Emily Burghelea se bucură, alături de partenerul ei, Andrei, de o familie superbă. Vedeta a devenit mămică pentru a doua oară și a adus pe lume un frățior, Damian, pentru fetița ei, Amedea. Aceasta strălucește după naștere, astfel că ne-a dezvăluit, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, ce secrete are.

Ce secrete are Emily Burghelea după a doua sarcină

Emily Burghelea a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta se bucură acum și de un băiețel, Damian. Aceasta arată extrem de bine, însă are câteva secrete la care pot să recurgă mai multe mămici:

“Fii atentă, seara, după ce se culcă copiii, mă întind în pat și pun doi castraveți pe ochi. M-a mai surprins iubitul meu în aceste ipostaze, lui i se par foarte amuzante. La fel i se par și Amedeei, care mai intră în cameră și mă mai surprinde cu câte o mască pe față. Asta fac imediat după ce ies din cadă. Fac o baie cu esențe, spumă, sare. Știi cât ajută? Mai fac și câte o meditație când fac baie. Acesta este secretul!”

Citește și: Ce nume special a ales Emily Burghelea pentru fiul său. Vedeta a atras toate privirile cu ținuta purtată la botez FOTO

“Îmi plac la nebunie leacurile băbești”

Emily Burghelea ne-a mărturisit că este adepta leacurilor băbești, astfel că s-a îngrășat după ce mai multe mămici i-au dezvăluit că berea o poate ajuta atunci când alăptează, existând multe variante fără alcool. Totuși, superba vedetă ne-a mărturisit că acest mic truc i-a modificat silueta:

“Să știi că m-am îngrășat. Când am născut, eram slabă moartă. Acum m-am îngrășat de la bere. Mi-au zis niște mămici că berea ajută lactația. Am început să beau bere. Nu îmi plăcea deloc, dar am început să beau o bere, apoi pe a doua și a treia. De la a patra încolo începe să îți placă, asta este marea problemă. Este problematică situația pentru că burta de bere nu este un mit. Acesta este secretul, ca să alăptezi și ca să faci lapte, trebuie să bei bere. Este un leac băbesc, iar mie îmi plac la nebunie leacurile băbești. Andrei râde de mine când mă aude cu aceste lucruri, cu șosete cu oțet și alte lucruri, dar am și eu nebuniile mele.”

Citește și: Cum arată soțul lui Emily Burghelea, de fapt. Bărbatul a fost surprins în sfârșit fără mască și ochelari

Viața de mămică îi ocupă tot timpul

Întrebată dacă a doua naștere a făcut-o să își privească altfel corpul sau să își dorească anumite modificări, Emily Burghelea ne-a mărturisit că nu are timp de astfel de gânduri. Viața de mămică îi ocupă tot timpul vedetei:

“Tu crezi că eu am timp să mă uit în oglindă prea mult? Crezi că am timp să mă gândesc la chestii de genul? Sincer îți zic, nu prea am timp. Uneori, mi-ar plăcea să am mai mult timp, dar adevărul este că viața se întâmplă și nu prea ai timp să stai pe gânduri. Acum, da, mă vezi machiată și aranjată. Nu m-am machiat eu. În timp ce mă machia prietenul meu, care este make-up artist, îl alăptam pe Damian și mă gândeam la o chestie pe care trebuie să o fac cu Amedea pentru grădiniță.”

Citește și: Emily Burghelea își dorește o familie numeroasă: „Este minunat sentimentul acesta pe care Dumnezeu ți-l poate oferi când ești mamă” VIDEO EXCLUSIV

Cum o susține partenerul ei

Mămicile pot să treacă prin diferite stări după naștere, iar depresia postnatală nu mai este un subiect tabu. Emily Burghelea ne-a mărturisit că soțul ei, Andrei, îi este un adevărat sprijin. Acesta este extrem de atent atunci când o vede supărată:

“Norocul meu este cu Andrei. Eu sunt de obicei veselă, dar, când mă vede puțin mai posomorâtă, imediat mă ia: “Ce s-a întâmplat? Ești OK?” Este foarte atent la treaba asta. Îi mulțumesc din suflet. Eu când pic într-o stare, nu mă exteriorizez. Eu nu vin să zic: “Mă simt nașpa! M-am enervat din cauza asta!”. Eu adun, dacă nu trec de faza aia, se adună și ajung să pic în depresie, așa cum am făcut și când eram însărcinată cu Amedea.

Ajung să nu mai pot să țin în mine și atunci se termină totul, sunt foarte supărată. Dar el s-a speriat atunci și acum este foarte atent la fiecare detaliu mic. Cum pic puțin, mă ridică, așa m-a ținut pe linia de plutire până acum. Fără el nu știu ce m-aș face, efectiv.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *