Ce a luat Alina Pușcaș acasă de pe platoul “Te cunosc de undeva!”: “Îl port în continuare”. Ce ținute au pus-o în dificultate pe vedeta TV VIDEO EXCLUSIV

Care este piesa favorită

Alina Pușcaș se află de foarte mulți ani la cârma show-ului „Te cunosc de undeva!”, care s-a bucurat în fiecare sezon de foarte mulți fani. Totuși, nu doar costumele concurenților sunt inedite, ci și ținutele pe care le poartă prezentatoarea de televiziune. În exclusivitate pentru Ego.ro, ea ne-a dezvăluit ce a luat acasă de pe platourile de filmare.

Alina Pușcaș, despre „Te cunosc de undeva!”

Alina Pușcaș, aflată la lansarea unei noi colecții ce aparține de un cunoscut brand românesc, semnată de designerul Andreea Bădală, ne-a dezvăluit că a luat acasă doar ce i s-a dat de la „Te cunosc de undeva!”. Totuși, aceasta și-ar fi dorit să aibă în șifonierul propriu mai multe ținute extravagante prezentate în show:

“Am luat doar ce mi s-a dat! Așa, pur și simplu, să iau eu…cred că o singură dată, din greșeală, dar am returnat! Mi-aș fi dorit, sincer, să se rătăcească câte o ținută care era prea extravagantă și mă gândeam că nu o să mă apuc să o achiziționez.

Dacă ar pica în șifonierul meu aș purta-o, aș găsi o variantă! Știi varianta în care îți cumperi ceva doar ca să fie acolo, în șifonier, și poate nu ajungi să porți niciodată? Așa mi-aș fi dorit!”

Care este obiectul favorit

Alina Pușcaș a purtat foarte multe piese vestimentare în show, mai ales pentru că emisiunea este una dintre cele mai longevive din România. Totuși, dintre toate hainele pe care le-a luat acasă, prezentatoarea TV a punctat că preferă un corset pe care îl poartă și acum:

“Un corset! Este un corset mai metalizat! Este de ceva ani de zile, reamintesc că suntem de 13 ani pe post! Au fost foarte multe ținute! Îl port în continuare, culmea! Avem un avantaj atunci când vine vorba despre corsete.

Noi, femeile, putem să le strângem suficient de tare cât să mai slăbim o măsură dacă este nevoie, în aparență! S-a mai schimbat familia din când în când. (n.r. la “Te cunosc de undeva!”) Au fost mici schimbări, dar da, suntem exact ca în familie!”

Citește și: Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, fac educație financiară cu copiii lor. Cum au câștigat primii lor bani: ”S-au prins” VIDEO EXCLUSIV

Ce ținute au pus-o în dificultate

În același timp, Alina Pușcaș a punctat că cea mai mare problemă a avut-o atunci când a fost nevoită să poarte rochii foarte grele la filmări. Vedeta a mărturisit că a afișat o astfel de piesă care cântărea 20 de kilograme:

“Una? Dar nu asta era problema neapărat, că mă strângea! Cea mai mare problemă am avut-o la rochiile care erau foarte grele! Am avut o rochie pe care am cântărit-o, mi s-a părut extrem de grea! Era superbă, făcută din lanțuri, metal, avea pietre, cu un corset ascuns. Avea 20 de kilograme! Vă dați seama cât cântăream cu totul!

Vorba colegilor, eram un fel de moartea pasiunii strict din acest punct de vedere! Dacă ar fi trebuit să mă ridice vreun bărbat în brațe și să mă treacă pragul, la revedere! Făcea hernie de disc! După multe ore este greu să ții 20 de kilograme pe tine și să ai grijă, nu poți să distrugi o rochie care este pentru emisiune!”

Citește și: Motivul pentru care Alina Pușcaș a refuzat participarea la „Power Couple” și „Asia Express”: „Ar fi fost aproape imposibil” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Când începe Asia Express 2024 la Antena 1. Anca Țurcașiu a făcut anunțul
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Florin Crișan, managerul Institutului Inimii din Cluj, dezvăluiri de ultimă oră despre Florin Piersic: 'Se...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Horoscop 2 Mai 2024. Astazi Gemenii vor lua decizii importante, Leii ar trebui să își...
Horoscop Zilnic Joi 2 Mai 2024. Pentru persoanele născute în zodia Gemeni este o zi...
Aceste zodii vor primi o rasplata maine
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *