Ce a păstrat Majda Aboulumosha de pe platourile de filmare de la “Regina”: „Dacă ar fi să le dau vreodată, aș face-o doar pentru o cauză nobilă” VIDEO EXCLUSIV

Actrița a jucat în telenovela românească “Regina”

Majda Aboulumosha a interpretat-o pe Lenți în celebrul serial “Regina”. Frumoasa vedetă a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că a păstrat câteva accesorii, dar și un articol vestimentar extrem de important din perioada respectivă. De asemenea, ea a ținut să le transmită un mesaj femeilor.

Majda Aboulumosha: “Este rochia mamei mele”

Majda Aboulumosha a păstrat rochia în care a pozat pentru prima oară pentru serialul care a făcut-o celebră. Vedeta a punctat că nu își dorește să țină obiectele din vremea respectivă ca moștenire, ci să le ofere pentru o cauză nobilă, dacă o să fie cazul:

“Am rochița cu care am pozat pentru prima dată pentru “Regina”, când aveam 90 de kilograme. Rochia respectivă are multă încărcătură emoțională! Este rochia mamei mele. Ea mi-a dat-o atunci. Trebuia să am o rochie foarte colorată, nu aveam în garderobă! Și atunci, ea mi-a oferit-o. Am regăsit-o de curând. S-a descusut puțin, fiind și mătase, extrem de fină. Am zis că o să o păstrez, este o amintire foarte dragă. Mai am niște accesorii de atunci. Nu o să le țin ca moștenire, probabil, dacă ar fi să le dau vreodată aș face-o doar pentru o cauză nobilă, nu să le vând. Aș face lucrul acesta!”, ne-a declarat vedeta.

Citește și Ce pasiune nebănuită are Majda Aboulumosha. Ce îi spune partenerul de fiecare dată: “Îl bag în sperieți!” VIDEO EXCLUSIV

Ce mesaj vrea să le transmită femeilor

În plus, Majda Aboulumosha a reușit să își schimbe total silueta de-a lungul timpului, însă își dorește ca femeile să facă acest lucru pentru ele dacă simt nevoia, nu pentru cei din jur. Vedeta a punctat că niciodată nu i s-a reproșat nimic atunci când vine vorba despre corpul său pe platourile de filmare:

“Rochia de atunci se mula, știam foarte bine cum să mă îmbrac! Aș vrea ca acesta să fie un mesaj pentru femeile care vă citesc și ne urmăresc. Nu aș vrea să își piardă încrederea în ele! Să nu le fie niciodată rușine cu ceea ce sunt. Să lupte pentru interiorul lor și să pășească cu încredere! Dacă simt nevoia să facă o schimbare, să o facă ele, nu pentru că vine cineva să le spună. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am avut o echipă extraordinară, niciodată nu mi s-a spus că trebuie să slăbesc, m-a ajutat rolul pe care l-am avut!

La următorul rol m-am motivat singură că trebuie să slăbesc, dar nimeni de pe platourile de filmare nu m-a făcut să mă simt prost în legătură cu greutatea mea! Deși ar fi putut să vină, întotdeauna exista o modalitate mai blândă de comunicare: “Uite, există un rol, cred că ai fi potrivită, dar acel personaj este în felul următor. Crezi că ți se potrivește?”. Dacă spui asta omului, este alegerea lui! Dacă vii și spui: “Trebuie să slăbești, arăți groaznic!”. Din start blochezi, nu mă mai lași să fiu eu! Mi-aș dori tare mult ca femeile să se iubească mai mult. Văd din ce în ce mai mult diferențele acestea și am o tristețe. Am multe experiențe, poate nu le-am expus pe toate pe TV, dar există. Atunci, am învățat și vreau să duc mesajul acesta mai departe!”

Ce o învață pe fiica ei

În viața personală, Majda Aboulumosha se bucură de o fetiță minunată, Jacqueline. Vedeta ne-a mărturisit ce o învață pe fiica sa: “O încurajez întotdeauna pe Jacqueline să fie propriul erou! Acesta este mesajul pe care i-l spun. Fac tot posibilul ca să fiu un exemplu pentru ea în toate alegerile pe care le fac, inclusiv când mă vede că dau cu mopul, că fau mâncare, că îmi pun seara rochia pe mine, că sunt întotdeauna punctuală și că un om se poate baza pe mine! Acestea sunt calitățile pe care vreau să le insuflu. Să fie ea fericită, căci fericirea se simte cald, se simte bine! Să nu uite să fie propriul erou, este important!”

Citește și Majda Aboulumosha, la un pas să dea foc studioului Vorbește Lumea: „Ieșea fum. Îmi era că o să pornească alarma”. Detalii incredibile din culisele emisiunii de la Pro TV VIDEO EXCLUSIV

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *