Ce a pățit Denisa Filcea după ce a publicat pe Facebook o imagine cu fetița ei. A stârnit un val de reacții

Întâmplarea amuzantă de care au avut parte Denisa și Flick
Ce a pățit Denisa Filcea după ce a publicat pe Facebook o imagine cu fetița ei. A stârnit un val de reacții

Denisa și Flick s-au amuzat copios marți seară, atunci când fiica lor le-a făcut o surpriză. Au făcut imediat o fotografie și, deși Flick n-ar fi crezut, soția lui a postat-o pe rețelele de socializare.

Ce a pățit Denisa Filcea după ce a publicat pe Facebook o imagine cu fetița ei

Denisa Filcea a postat o fotografie cu ea și fetița și a lăsat un detaliu inedit să se vadă pe rochia sa. Un mic accident a avut loc, iar Denisa și Flick s-au amuzat teribil. De asemenea, și mesajul publicat de vedetă este unul amuzant, căci nu se aștepta ca vreodată să se întâmple așa ceva.

„Chiar nu credeam că va veni și ziua în care cineva se va kk pe una dintre rochiile mele preferate și eu am să râd, ba chiar mi se va părea drăguț. Dar tot ce ține de copiii noștri e drăguț, nu? Mămici, vi s-a întâmplat și vouă astfel de accidente? Unde erați și cum ați reacționat?

@flick_domnulrima a spus că nu voi avea curajul să postez asta, dar asta e viața mea acum și ador și iubesc fiecare secundă din ea, cu tot cu cacadandana 😂😂❤️

Tot ce contează e că Eva Maria e sănătoasă, liniștită și fericită. Sunt mamă. acum îmi iau energia din râsete și pupici de bebe ❤️

Sending Love,

D.”, a scris Denisa Filcea pe pagina sa, în dreptul imaginii cu fetița.

Imediat urmăritorii de pe rețelele de socializare au felicitat-o pentru curajul său. Multe dintre femei s-au regăsit în situația sa, astfel că au râs împreună cu ea.

Denisa și Flick și-au botezat fetița pe 14 august

Denisa și Flick au decis ca Eva Maria să fie botezată în biserica în care a fost creștinat Flick, dar și mama și bunicul lui. Această biserică se află în satul natal al lui Sebastian Andrei Filcea. Apoi cei doi nu au făcut o petrecere și au preferat să ia masa în familie, alături de apropiații lor.

“Azi ne-am botezat fetița, pe Eva-Maria, la biserica Sfânta Maria, din satul în care am copilărit, în cristelnița în care am fost creștinat și eu, și mama, și acum 100 de ani și bunicul meu”, a scris Flick pe contul de socializare. De asemenea a postat și o fotografie cu el, Denisa și fiica lor.

Denisa și Flick și-au botezat fetița

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
3.8 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *