Ce a pățit Nicoleta Nucă la prima întâlnire cu viitorul soț: „Bineînțeles că nu am știut, nu eram conștientă de treaba aceasta” VIDEO EXCLUSIV

Alex Ursache și Nicoleta Nucă au încercat să fie cât mai discreți pentru a se bucura o perioadă de povestea de iubire pe care o trăiesc

Fanii abia așteaptă ca Nicoleta Nucă și logodnicul ei, Alex Ursache, să meargă în fața altarului. Totuși, cei doi, care trăiesc o poveste frumoasă de dragoste, au avut parte de o situație incredibilă la prima întâlnire, care a avut loc în urmă cu câțiva ani. Vedeta ne-a povestit totul despre ce s-a întâmplat atunci, de fapt, și ce legătură au avut paparazzi.

Nicoleta Nucă, dezvăluiri despre prima întâlnire cu iubitul ei

Nicoleta Nucă ne-a dezvăluit că partenerul ei nu a simțit presiune pentru că ea se află în atenția fanilor, mai ales pentru că acesta face parte din același domeniu. Astfel, chiar dacă se află alături de fostul soț la plimbare sau la un restaurant, vedeta se oprește de fiecare dată să vorbească sau să facă poze cu admiratorii săi:

“Nu, în cazul meu, cel puțin, marele avantaj este că și el este din domeniu. Este muzician, iar atunci știe cum stă treaba. Este obișnuit, este OK. Are răbdare, căci nu are ce să facă. Dacă vine cineva să îmi ceară să facem o poză, nu este ca și cum o să îi zic: “Nu, știi că eu sunt cu iubitul, lasă-mă în pace!”. Nu sunt genul acela de om, în niciun caz. Este plăcut atunci când oamenii se apropie de tine să facă poze sau să te întrebe ceva, să își exprime admirația. Ar fi culmea să fiu recalcitrantă în cazuri de genul acesta.”

Ce s-a întâmplat la prima întâlnire

Nicoleta Nucă și Alex Ursache au o relație amoroasă de mult timp, pregătindu-se să meargă împreună în fața altarului. Totuși, în trecut, când au avut prima întâlnire, aceștia nu se așteptau să fie prinși de paparazzi:

“Ne-au prins paparazzi fix la prima întâlnire. S-a întâmplat. Bineînțeles că nu am știut, nu eram conștientă de treaba aceasta. De asta sunt paparazzi și stau ascunși în tufișuri. Ne-au prins. Cineva mi-a trimis, ulterior, articolul respectiv. Pentru noi a fost un moment foarte frumos, o întâlnire foarte frumoasă. Nu ne-am gândit la faptul că poate să fie un om de la paparazzi în tufișuri, să ne filmeze cum stăm la masă și mâncăm ca doi oameni liniștiți care încearcă să se cunoască la prima întâlnire.”

“Noi am avut o perioadă destul de lungă la început în care ne-am dorit să ținem pentru noi această relație”

De asemenea, la începutul relației, Alex Ursache și Nicoleta Nucă au încercat să fie cât mai discreți pentru a se bucura o perioadă de povestea de iubire pe care o trăiesc, departe de ochii tuturor. Astfel, cei doi au trecut peste episodul în care au fost pozați de paparazzi și au reușit să fie mai atenți:

“Nu s-a pus niciodată problema în genul acesta (n.r. să se afișeze după ce au apărut în presă). Din contră, noi am avut o perioadă destul de lungă la început în care ne-am dorit să ținem pentru noi această relație. A fost ceva în genul: “Nu e chiar OK că a apărut din prima treaba aceasta! Asta e acum, nu o să murim din cauza asta! Mergem mai departe și avem grijă, pe viitor, să fim mai discreți pe moment pentru că nu știm cum o să decurgă relația!”. Poate ne despărțeam peste o săptămână sau, din contră, ca în cazul de față, când suntem împreună de atunci până acum, de peste 6 ani.”

Citește și Nicoleta Nucă, detalii despre pregătirile de nuntă. Cum o să fie rochia de mireasă și în ce superstiții nu crede: “Am o obsesie” EXCLUSIV

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *