Nicoleta Nucă, detalii despre pregătirile de nuntă. Cum o să fie rochia de mireasă și în ce superstiții nu crede: “Am o obsesie” EXCLUSIV

„Nu vrem să facem acest eveniment doar de dragul de a închide gura lumii”

Nicoleta Nucă și logodnicul ei, Alex Ursache, trăiesc o superbă poveste de iubire. Vedeta ne-a dezvăluit, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu se grăbește atunci când vine vorba despre nuntă, mai ales pentru că vrea ca evenimentul să fie organizat așa cum își dorește. Totuși, ea are anumite dorințe cu privire la ținuta pe care o să o poarte în momentul în care o să își unească destinul cu alesul său.

Nicoleta Nucă, detalii despre nuntă

Nicoleta Nucă ne-a mărturisit că nu există presiune pentru a organiza nunta. Vedeta își dorește să aibă parte de evenimentul la care visează, astfel că nu este chiar așa de ușor să pună toate detaliile la punct. Ea și partenerul său sunt relaxați atunci când vine vorba despre momentul în care o să își unească destinele:

“Este în plan, când o fi să fie. Nu există presiune în privința asta din partea nimănui, cu atât mai puțin din partea noastră. Suntem relaxați, când o fi să fie, o vom face, ne vom organiza. Nu vrem să facem acest eveniment doar de dragul de a închide gura lumii, cumva, ci doar atunci când o să putem să organizăm totul așa cum ne dorim. Eu am pretenții foarte mari, nu el, să fie așa, să fie pe dincolo, rochia nu știu de care, locația nu știu de care. Să ne organizăm, căci nu este așa de ușor cum credeam.”

Ce dorință are

Mai mult, Nicoleta Nucă ne-a dezvăluit că visează să aibă un voal foarte lung și o rochie cât mai simplă. Cântăreața își dorește să se simtă comod la nunta ei. Ba chiar, artista consideră că nu se poate ca mireasa să fie eclipsată la acest tip de eveniment, chiar dacă mai sunt persoane care se îmbracă în alb:

“Eu am filmul meu de mică. Cu siguranță, o să vreau o rochie foarte simplă, nu sunt genul cu foarte multe zorzonele, ca să le zic așa. Am o obsesie să am voalul foarte lung. Este o chestie pe care o am de mică, este un vis de-al meu să am trena până la ușă. În rest, rochia să fie foarte confortabilă, foarte purtabilă, ca să zic așa, dintr-o stofă foarte lejeră, să nu mă strângă, să nu mă apese, să nu mă înțepe, să nu mă zgârie. Dacă sunt nervoasă în ziua nunții, am impresia că o să fiu nervoasă toată viața și nu este în regulă. Sunt genul care își dorește să facă nuntă pentru oameni, dar și pentru noi. Dacă mie îmi place să fie toată lumea îmbrăcată în alb, atunci să fie toată lumea îmbrăcată în alb. Nu există tradiția aceasta că la nuntă nu este voie să te îmbraci în alb. Doamne ferește, de unde ați scos-o pe asta, oameni buni? Nu există să eclipsezi mireasa, punct. Este despre ea nunta. Atunci, te poți îmbrăca cum vrei.”

Nicoleta Nucă, detalii despre pregătirile de nuntă
Nicoleta Nucă

“Genul acesta de superstiții mi se par niște prostii”

Se spune că doar mireasa ar trebui să poarte alb la nuntă pentru a fi în centrul atenției. Cu toate acestea, Nicoleta Nucă nu consideră că aceasta ar trebui să fie o regulă. Vedeta nu crede în superstiții atunci când vine vorba despre un astfel de eveniment:

“Mi se pare o prostie, în general. Genul acesta de superstiții mi se par niște prostii pentru că nu este despre asta.”

Citește și Luna în care nu este bine să te căsătorești. Cele mai populare superstiţii despre nuntă

Video: Dorin Marinuș

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *