Ce a purtat Kate Middleton la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Omagiul deosebit pe care soția Prințului William i l-a adus Suveranei

Cum s-a îmbrăcat Kate Middleton la funeralii
Ce a purtat Kate Middleton la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Omagiul deosebit pe care soția Prințului William i l-a adus Suveranei

Kate Middleton i-a adus un omagiu deosebit Reginei, purtând unul dintre colierele preferate ale Suveranei. Prințesa de Wales a sosit la înmormântare într-o ținută neagră, cu un blazer, o pălărie neagră cu finisaj plasă și o bijuterie specială.

Cum s-a îmbrăcat Kate Middleton la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Kate Middleton a purtat o ținută sobră, dar simbolică și elegantă la funerariile Reginei Elisabeta. Pentru înmormântarea Reginei de luni, 19 septembrie 2022, Kate a purtat un blazer negru, perfect cambrat și o pălărie cu boruri largi, cu un văl din plasă.

Cum s-a îmbrăcat Kate Middleton la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a
Kate Middleton

Într-un omagiu special, Kate a purtat un colier japonez cu perle, care a aparținut odată regretatului Monarh. Prințesa a avut și cercei de perle, acestea purtate ca o tradiție specială pentru membrii regali în perioadele de doliu. Colierul format din trei lanțuri de perle, cu o piatră mare în mijloc, a fost purtat de suverană la un banchet din Bangladesh în 1983.

Colierul, care a fost purtat și de Prințesa Diana, i-a fost împrumutat pe termen lung Prințesei de ceva vreme. Kate a combinat colierul cu o pereche de cercei din perle Bahrain. Perlele sunt un simbol de doliu pentru familia regală și au fost, de asemenea, bijuteriile favorite ale Reginei. De aceea, majoritatea femeilor din familia regală au fost văzute purtându-le pe tot parcursul perioadei de doliu după moartea Majestății Sale, de pe 8 septembrie.

Regina Elisabeta a II-a a murit joi, 8 septembrie, la moșia ei Balmoral din Scoția, la vârsta de 96 de ani. Prințesa de Wales a ajuns la funeralii într-o mașină cu Camilla, regina consoartă, și alături de cei doi copii ai săi, Prințul George și Prințesa Charlotte.

Kate Middleton i-a adus un omagiu Reginei de mai multe ori

Prin alegerile pe care le-a făcut în ultimele zile, prințesa Kate i-a adus un omagiu Reginei de mai multe ori. Pe 14 septembrie, când a ajuns la Westminster Hall, a purtat broșa cu frunze de diamant a Monarhului. Majestatea Sa a fost văzută pentru ultima dată purtând această broșă în 1999, la cea de-a 73-a aniversare.

Kate a purtat, de asemenea, o pereche de cercei care au aparținut Majestății Sale, în timp ce vizita personalul militar la Centrul de Antrenament al Armatei Pirbright. Cerceii cu perle i-au fost probabil dăruiți prințesei Kate de către regină în urmă cu câțiva ani, deoarece prințesa a fost remarcată purtându-i de mai multe ori.

Kate Middleton s-a alăturat membrilor familiei regale pentru slujba de înmormântare de stat de la Westminster Abbey, pentru comemorarea celui mai longeviv monarh al Regatului Unit.

După slujbele de comemorare care au loc în ziua de 19 septembrie, Majestatea Sa va fi înmormântată într-o ceremonie privată în Capela Regelui George VI a Castelului Windsor.

Citeștie și ce relație a avut Regina Elisabeta cu unica ei fiică. Prințesa Anne i-a fost alături până în ultima clipă

sursă foto: instagram.com

9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.