Ce a răspuns Gigi Becali, când a fost întrebat dacă Simona Halep s-a dopat intenționat. Nu s-a ferit să spună asta

Scris de: Stan Filon

26 Sep. 2023

Ce a răspuns Gigi Becali, când a fost întrebat dacă Simona Halep s-a dopat intenționat. Nu s-a ferit să spună asta

Gigi Becali a urmărit și el cu atenția cazul Simonei Halep, care a fost suspendată din tenis pentru patru ani, după ce a fost depistată pozitivă la o substanță interzisă în sport! Patronul lui FCSB crede în nevinovăția sportivei, dar trage un semnal de alarmă asupra staff-ului fostului număr 1 mondial!

Iată ce a răspuns Gigi Becali, când a fost întrebat dacă Simona Halep s-a dopat intenționat

Cazul de dopaj al Simonei Halep este urmărit cu sufletul de la gură de toți pasionații de sport și nu numai. Gigi Becali este unul dintre ei. Patronul lui FCSB crede că Simona Halep este nevinovată, însă o acuză că a avut prea mare încredere în staff-ul ei. Milionarul consideră că Simona Halep nu s-a dopat intenționat, însă spune că acest lucru se practică în sporturile unde sunt vehiculați bani mulți. Finanțatorul lui FCSB susține că se aplică fel de fel de tertipuri.

“Nu o cred pe ea în stare, nu pe ea. E vorba despre ce i-au dat ăia. Ea a avut încredere. I-au dat ăia și gata, ce mare lucru. Ce TAS, despre ce vorbim. Păi dacă i-au dat ăia, ce vină are ea? Ea are vină că nu trebuia să aibe încredere. E vorba despre cum își alegi oamenii. A avut prea mare încredere, înțelegi? Bine nu ai ce să faci, pentru că în oameni, în staff, ai încredere. Și tot staff-ul încearcă tot felul de șmecherii. Crezi că doar ei? Toți fac. Citește și Noul accesoriu pe care îl poartă Gigi Becali. Valorează o adevărată avere pentru mulți români

Ce a raspuns Gigi Becali, cand a fost intrebat daca Simona Halep s-a dopat intentionat
Ce a raspuns Gigi Becali, cand a fost intrebat daca Simona Halep s-a dopat intentionat

”Toată lume face asta”

Numai că ăia au fost mai deștepți și au folosit substanțe pe care nu le verifică. Sau cu 3 zile înainte, dispar din corp. Toată lumea face, nu? Toată lume face asta, mai ales în competițiile mari, acolo unde sunt mulți bani și e miza mare”, a declarat Gigi Becali.

Gogo Bcali spune că cei aflați în staff-ul unor sportivi s-au specializat în depistarea unor substanțe care să îi ajute pe aceștia fără însă ca aceste substanțe să fie considerate interzise.

“Doar că au oameni pregătiți, specialiști și nu poți să prinzi doppingul. Asta e șmecheria, substanțe care nu ies în sânge. Îl ia acum și în 48 de ore dispar. Sunt fel de fel, iar oamenii s-au specializat. Păi tu nu vezi că stăm aici și ne văd din America? Citește și Reacția Monicăi Roșu, după ce Simona Halep a fost suspendată 4 ani. Ce dezvăluiri face fosta gimnastă de top: „Este dureros” VIDEO EXCLUSIV

”Inventează tot felul de lucruri”

Bagi canalul și vezi meciul. Ce să faci acum? Asta e tehnologia, știința, nenorociri mari. Mai ales unde sunt mulți bani. Tenis mulți bani, în fotbal la fel, mulți bani. Inventează tot felul de lucruri. Păi de ce nu putem să ne batem cu ei?

Iau toți tot felul de substanțe, nu droguri, substanțe care cresc capacitatea de efort, inima, dilatația vaselor, sunt multe. Sunt multe care nu sunt droguri și care folosesc dilatația vaselor. Ce înseamnă dilatație? Curge sângele mult. Sânge mult, putere multă. Ce fac ăștia acum”, a completat Gigi Becali.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
2.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *