Ce a spus Dan Negru despre salariul Andreei Esca: “Își face treaba bine”. Prezentatorul de la Kanal D nu s-a sfiit să facă această mărturisire

Dan Negru: ”Nu am fi avut vreun succes în America”

Scris de: Daoud Andra

16 Jan. 2024

Ce a spus Dan Negru despre salariul Andreei Esca: “Își face treaba bine”. Prezentatorul de la Kanal D nu s-a sfiit să facă această mărturisire

Despre salariul Andreei Esca s-a vorbit mult și chiar au apărut tot felul de legende și glume pe acest subiect. Nimeni nu știe exact cât încasează știrista de la Pro TV, însă există speculații cu privire la suma care îi intră lunar în conturi. Ce spune Dan Negru despre acest subiect și despre colega lui de la Pro.

Dan Negru a vorbit despre salariul Andreei Esca

Atunci când vine vorba despre profesioniști în televiziune, există câteva nume care ne vin imediat în minte. Cel supranumit ”regele audiențelor” recunoaște meritele și succesul colegilor lui de breaslă, chiar dacă lucrează la posturi concurente. Dan Negru a oferit recent un interviu publicației Playtech Știri, în care a vorbit despre colega sa de breaslă, Andreea Esca.

Chiar dacă activează în sectoare diferite ale mass-mediei, Dan Negru recunoaște deschis că prezentatoarea Știrilor Pro TV este o profesionistă. Atunci când vine vorba despre salariul pe care aceasta îl încasează, moderatorul de la Kanal D spune că indiferent care ar fi suma, este una meritată, pentru că își face foarte bine treaba.

Citește și: Andreea Esca, în pas cu moda și când nu apare la Pro TV. Apariție în cele mai cool cizme, cât costă perechea

”Andreea Esca își face treaba bine, de 25 de ani, deci își merită banii. Antena, de exemplu, a schimbat 11 prezentori de știri, în toți anii în care Esca era aceeași. Cred că orice om care își face treaba bine trebuie să fie răsplătit pe măsură”, a spus el, pentru sursa menționată.

dan negru
Dan Negru a vorbit despre colega sa de la Pro TV

”Nu am fi avut vreun succes în America”

Dan Negru și-a început anul cu o vacanță în America, iar diferențele culturale l-au impresionat. Prezentatorul TV a făcut, inevitabil, o comparație între piața media autohtonă și cea de acolo. El spune că, în SUA, nici el și nici Andreea Esca sau alți prezentatori și actori consacrați nu ar fi avut succesul de aici.

Citește și: Câți bani are Dan Negru, este și mai bogat acum! Afacerea care i-a umflat conturile în 2023

”Niciunul dintre noi, cei care facem TV, aici, nu am fi avut vreun succes în America. Așa e și cu cinemaul. O să-i supăr pe unii spunând asta, că americanii care fac TV sau cinema gândesc planetar. Noi facem TV sau cinema pentru noi. Di Caprio când face un film îl face cu gândul că e văzut oriunde în lume. Ai noștri și noi facem doar pentru noi, pentru România. Așa jucăm, așa prezentăm.

În America, toți regizorii români și noi, toți prezentatorii și actorii români, eram casieri de supermarketuri. De asta și câștigă de 5.000 de ori mai mult ca noi. Jimmy Fallon câștigă de vreo 5.000 de ori mai mult decât iau eu și Esca laolaltă. Dar noi vorbim aici despre Jimmy Fallon. Ziarele americane nu știu cine e Esca sau Negru.”, a mai spus el.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *