Ce a spus Ilinca Vandici, după ce s-a zvonit că a rămas fără emisiunea de la Kanal D. Adevărul despre “Bravo, ai stil!”. A recunoscut fără sfială

Urmează sau nu un nou sezon?
Ce a spus Ilinca Vandici, după ce s-a zvonit că a rămas fără emisiunea de la Kanal D. Adevărul despre “Bravo, ai stil!”. A recunoscut fără sfială

Recent a apărut în presă zvonul că emisiunea “Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, ar fi fost scoasă din grilă. Invitată la Ego Life, prezentatoarea TV a fost întrebată de către Dana Săvuică dacă este adevărat sau nu. Vedeta nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume!

Ilinca Vandici, adevărul despre emisiunea „Bravo, ai stil!”. Urmează un nou sezon?

Ilinca Vandici a fost invitata Danei Săvuică la emisiunea Ego Life. Printre alte lucruri discutat, vedeta Kanal D a fost întrebată despre zvonurile recente din presă. Cel mai recent sezonul al emisiunii s-a difuzat pe Kanal D2, mutat ulterior înapoi pe Kanal D, iar acum s-a spus că ar fi fost scoasă din griilă.

„O, Doamne, dar proiectele de televiziune, știi cum e, sunt pe sezoane. Da, da, clar, cu siguranță. Suntem acolo. Bineînțeles că s-a încheiat un nou sezon, era și normal, după șapte luni de zile”, a declarat Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici a dezvăluit că s-a confruntat cu depresia. Când și-a dat seama că are nevoie de ajutor

Ilinca Vandici mărturisește că a avut mai întâi depresie postnatală, dar pe care nu a luat-o prea mult în seamă și a preferat să ascundă totul „sub preș”. Perioada pandemiei însă, a venit cu alte probleme, iar atunci prezentatoarea TV și-a dat seama că ceva nu este în regulă. Astfel a ajuns la un terapeut, iar de atunci a început să se descopere din ce în ce mai mult.

„Prima dată am simțit după ce am născut (n.r. că trebuie să schimbe ceva). Atunci m-am confruntat cu depresia postnatală, n-am știut la momentul respectiv despre ce este vorba, n-am avut timp să îmi aloc mie în primul rând, pentru că începuserăm și filmările, era și copilul mic, și a trecut să le duc pe toate și am ascuns cumva totul sub preș. A venit perioada de pandemie, atunci când din nou m-am dus cumva spre aceleași stări, emoții, sentimente și trăiri și atunci mi-a dat seama: e ceva în neregulă, e clar că undeva trebuie să caut niște răspunsuri. Am început un proces de psihoanaliză, nu cu Alina, cu altcineva la vremea respectivă. Descoperind lucruri despre mine mi s-a activat butonul ăsta al curiozității. Am vrut din ce în ce mai mult, din ce în ce mai mult pentru că eram fascinată de cât de multe straturi și substraturi există înăuntrul nostru, și în corp, și în minte și în celule, peste tot de care habar nu avem”, a povestit Ilinca Vandici la Ego Life.

Vezi și – De unde vine Zian, numele fiului Ilincăi Vandici. Este prenumele unui mare sfânt VIDEO EXCLUSIV

Ce spune Ilinca Vandici despre menirea sa pe pământ: „Eu mă încarc cu energia asta bună din partea oamenilor”

De-a lungul timpului Ilinca Vandici a fost implicată în multe proiecte, de câțiva ani este și mamă și a reușit tot timpul să găsească un echilibru între toate. În cadrul aceleiași discuții, vedeta a mărturisit că este de părere că menirea ei pe pământ este să transmită lucruri, să îi facă pe oameni să se simtă importanți și frumoși.

„Mi se pare că reușesc cat pot eu de bine sa creez un echilibru în permanență, între job, copil, viața personală, e solicitant. Am 14 ore de stat în picioare, zilnic, și în permanență de umblat. Dacă stau, stau toate lucruri cumva. Îmi place să creez lucruri. Am venit azi cu o companie de taximetrie, domnul a fost a fost așa de încântat, că soția mă urmărește, eu mă încarc cu energia asta bună din partea oamenilor ca și eu ofer la fel iî jurul meu și mă face să cred și mai tare copilul iarăși e acolo si mă ajută și el si îmi apasă cele mai multe butoane. Și bineînțeles timpul pentru mine acela de fapt e cel care ma ajută să le echilibrez pe toate. Dar n-aș renunța la nimic, toate fac parte din mine. Drumul asta pe care l-am construit, si asta e cumva și menirea mea, de a transmite lucruri, de a se face să se simtă importanți și frumoși”, a mai mărturisit prezentatoarea TV.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *