Ce a transmis Regele Charles în primul său mesaj de la aflarea bolii. Mărturisire emoționantă, cui a cerut iertare

Iată ce mesaj a transmis suveranul!

În urmă cu câteva zile, Palatul Buckingham a transmis un mesaj care i-a șocat pe britanici și nu numai. Printre rânduri scria că Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer. Anunțul a venit la doar zece zile după ce monarhul a suferit o operație pentru prostată mărită. De atunci, întreaga omenire așteaptă un semn din partea suveranului. Iată că acesta a venit joi, 8 februarie. Vezi ce a transmis soțul Camillei Parker!

Regele Charles a transmis primul mesaj de la aflarea bolii

Ieri, pe data de 8 februarie, Regele Charles a transmis primul său mesaj public, după ce medicii l-au diagnosticat cu cancer. Monarhul a primit această veste cruntă la doar zece zile după ce a suferit o intervenție pentru prostată mărită.

Totuși, suveranul nu a ales întâmplător ziua de joi. De fapt, el a ales să vorbească ieri, 8 februarie, întrucât, la această dată, se sărbătoresc 50 de ani de la obținerea independenței Grenadei, o țară din Caraibe care face parte din Commonwealth.

”Nu pot decât să-mi cer scuze”

Cu ocazia acestui eveniment extrem de important, tatăl lui William și al lui Harry a ținut să le ceară scuze tuturor că nu a putut fi prezent fizic acolo pentru a celebra momentul istoric.

”Nu pot decât să-mi cer scuze că nu pot fi alături de voi în persoană pentru a sărbători acest eveniment istoric. Împreună, aţi făcut din Grenada un exemplu de democraţie, de drepturi ale omului şi de stat de drept”, a declarat partenerul de viață al Camillei Parker.

Te-ar mai putea interesa și Cât de gravă este starea de sănătate a Regelui Charles. Ce se știe până acum!

Cum au reacționat Prinții William și Harry la aflarea veștii că tatăl lor e grav bolnav

La scurt timp după ce a aflat că tatăl său suferă de cancer, Prințul William, care este şi moştenitorul tronului, a transmis un mesaj public prin care a mulțumit tuturor pentru mesajele de susținere.

”Apreciem foarte mult bunătatea tuturor, vă mulţumim”, a declarat soțul lui Kate Middleton.

În schimb, Prințul Harry s-a deplasat în Anglia pentru a-și vizita tatăl. Potrivit informațiilor apărute în presa britanică, acesta ar fi stat circa 45 de minute cu monarhul britanic.

Te-ar mai putea interesa și Decizia fulger a Regelui Charles după diagnosticul medicilor. Vestea schimbă totul pentru William și Kate Middleton!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *