Ce a urmat pentru Daniela Nane după apariția imaginilor cu amantul. Ireal ce a ieșit la iveală despre divorțul de Adrian Cioroianu

Ce a făcut actrița, după ce s-a aflat despre noua relație

Scris de: Daoud Andra

09 Feb. 2024

Vestea că Daniela Nane și istoricul Adrian Cioroianu nu mai formează un cuplu i-a luat pe mulți prin surprindere. Cunoscuta actriță a anunțat că divorțează chiar în ziua în care a fost surprinsă de paparazzi sărutându-se cu un bărbat mult mai tânăr. Ce a făcut artista în aceeași zi, după ce imaginile au apărut în presă.

Ce a făcut Daniela Nane, în ziua în care a fost surprinsă cu iubitul

Daniela Nane a încheiat recent cea de-a doua căsnicie, cu istoricul Adrian Cioroianu. Actrița a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se săruta cu un tenor cu peste 20 de ani mai tânăr decât ea, iar imaginile au apărut în presă. La scurt timp după ce s-a aflat despre idila sa, actrița a mers la Biblioteca Națională, acolo unde fostul ei soț este director.

Citește și: Daniela Nane, primele declarații după ce a fost prinsă sărutându-se cu alt bărbat. Anunțul la care nu se aștepta nimeni

Presa scrie că actrița a petrecut câteva ore bune acolo, cel mai probabil având o discuție intensă cu Adrian Cioroianu. Ulterior, Daniela Nane a plecat acasă, iar în aceeași zi a înlăturat numele Cioroianu de pe conturile ei de socializare și a publicat mesajul cu privire la divorț. Publicația MediaFlux, care a surprins imaginile cu actrița și noul iubit, scrie că aceasta ar fi discutat detaliile divorțului cu soțul ei chiar în ziua în care au apărut imaginile în presă.

”Sunt o femeie divorțată. Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, la fel ca până acum. Cu prețuire, Daniela Nane”, a scris actrița pe Facebook.

Citește și: Câți copii are Daniela Nane. Cum arată fetița pe care a adoptat-o după ce buna ei prietenă a murit

Daniela Nane și fostul soț, Adrian Cioroianu

Cine este noul iubit al Danielei Nane

Actrița a fost căsătorită de două ori și are un băiat din prima căsnicie. S-a căsătorit prima dată în anul 1998, cu omul de afaceri Viorel Popa, alături de care are un fiu. Cei doi au divorțat în 2002, iar în 2016, actrița s-a căsătorit cu istoricul Adrian Cioroianu, de care acum divorțează.

Fosta Miss România, în vârstă de 52 de ani, a fost surprinsă recent în compania tenorului Octavian Ene, care are sub 30 de ani. Între cei doi este o diferență de vârstă semnificativă, însă acest lucru nu pare să fi stat în calea fericirii lor. În fotografiile surprinse de paparazzi, actrița și cântărețul par foarte îndrăgostiți.

Citește și: Mihaela Rădulescu, adevărul despre sărutul cu Daniela Nane. Momentul senzual de care puțini își mai amintesc, a făcut furori

Iubitul Danielei Nane a studiat muzica, secția Canto, la Universitatea Națională de Muzică din București. În prezent, este student la master la aceeași universitate. Octavian Ene este tenor la Teatrul Muzical Ambasadorii, al cărui director artistic este chiar actrița. Presa scrie că relația dintre cei doi ar fi început în urmă cu ceva timp și că ar fi călătorit împreună în Belgia, în vara anului trecut.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine sunt câștigătorii de la “Te cunosc de undeva!”, sezonul 20
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *