Ce afaceri are Alex Ashraf, de fapt. Soțul Oanei Zăvoranu nu se poate plânge de bani nici după divorț

Recent a renunțat la acțiunea de la clinica fostei soții.
Ce afaceri are Alex Ashraf, de fapt. Soțul Oanei Zăvoranu nu se poate plânge de bani nici după divorț

Alex Ashraf a devenit cunoscut în urma căsătoriei sale cu Oana Zăvoranu. Recent, cei doi soți și-au făcut publică decizia de a se separa, încheind astfel o relație care a durat aproape un deceniu și în care au fost atât iubiți, cât și parteneri în afaceri. Ei bine, după acest anunț oamenii au devenit mult mai curioși, iar noi îți vom dezvălui ce afaceri are Alex Ashraf.

Alex Ashraf nu mai locuiește cu Oana Zăvoranu

În anul 2013, relația dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf a devenit oficială, iar astfel tânărul om de afaceri a atras atenția publicului asupra sa. Inițial, acest cuplu a fost supus unor critici intense, în special din cauza diferenței lor de vârstă de 14 ani.

Ce afaceri are Alex Ashraf, de fapt

Într-un interviu mai vechi, Oana Zăvoranu a dezvăluit că l-a întâlnit pe Alex într-o perioadă dificilă din viața ei, când nu mai avea încredere în dragoste, și că inițial nu și-a imaginat că relația lor ar putea evolua dincolo de o simplă aventură.

Cu toate acestea, după 7 ani de căsnicie, cei doi au confirmat zvonurile care circulau de câteva luni și au anunțat oficial că divorțează, iar bărbatul a părăsit casa fostei sale soții.

Citește și: Prin ce trece Oana Zăvoranu, după ce a divorțat de Alex Ashraf. Carmen Harra a făcut previziunea: „Este lovită din două părți”

Ce afaceri are Alex Ashraf

Pe durata căsniciei lor, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au gestionat împreună mai multe afaceri. Una dintre acestea este clinica medicală denumită „One Life,” care a fost înființată de Oana Zăvoranu în 2017.

Astfel, Alex Ashraf a avut un rol de administrator și acționar în această afacere. De asemenea, clinica a înregistrat o cifră de afaceri de peste 6 milioane de lei, dar în același timp, a fost implicată în diverse litigii și procese legale cu foștii parteneri de afaceri.

Cu doi ani în urmă, clinica a intrat în procedura de insolvență, însă a continuat să funcționeze în ciuda acestui fapt.

Vezi și: Alex Ashraf, după despărțirea de Oana Zăvoranu: „Eu am plecat din căsnicie, eu am înaintat divorțul”. Ce s-a petrecut, de fapt, între ei

„Clinica merge mai departe, nu este în niciun faliment! Pentru a proteja firma și oamenii buni și cinstiți cu care lucrez aici zi de zi cu dragoste și dăruire, personal am introdus măsura de insolvență. Suntem în procedura de reorganizare!’, a spus atunci Oana Zăvoranu.

Pe lângă clinica medicală, cei doi parteneri au fost implicați și în gestionarea altor companii, acoperind domenii diverse precum interpretarea artistică, activitățile fotografice și comerțul cu produse cosmetice și de parfumerie. În anul 2018, au lansat o linie de parfumuri, care a generat o cifră de afaceri de aproximativ 40.000 de lei.

Alex Ashraf a inițiat procedura de divorț

Alex Ashraf a decis să vorbească și să facă primele declarații cu privire la divorțul de Oana Zăvoranu. El a dorit să sublinieze că nu Oana a inițiat procedura de divorț, ci el a solicitat oficial separarea legală. Apoi, el a depus documentele necesare la Judecătoria Sectorului 1 din București.

Te poate interesa și: Cine este și cu ce se ocupă Alex Ashraf, fostul soț al Oanei Zăvoranu. S-au despărțit după 7 ani de căsnicie

„Eu am plecat din căsnicie! Eu am înaintat divorțul! Eu cu asta am vrut să încep, ca să nu se mai speculeze că ea a făcut lucrurile astea. Eu am lăsat totul în urmă și am plecat doar cu hainele mele!’, a declarat Alex Ashraf, în cadrul unui interviu, acordat în exclusivitate pentru Xtra Night Show, emisiunea de la Antena Stars.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Vancea, dezvaluiri inainte de nuntă
5.1 25 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *