Oana Zăvoranu divorțează de Alex Ashraf. Vedeta a confirmat despărțirea: ”Să vină pretendenții!”

Cei doi și-au spus adio.
Oana Zăvoranu divorțează de Alex Ashraf. Vedeta a confirmat despărțirea: ”Să vină pretendenții!”

Oana Zăvoranu a confirmat oficial divorțul de soțul ei, Alex Ashraf, după 7 ani de căsnicie. Astfel, se pare că bărbatul s-a mutat din locuința lor pentru a locui cu noua sa iubită, lăsând-o pe vedetă singură. Iată câteva dintre primele declarații făcute de Oana Zăvoranu într-un interviu acordat la Antena Stars.

Oana Zăvoranu trece printr-un nou divorț

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au decis să divorțeze și să urmeze căi separate. Se pare că bărbatul s-a mutat la noua lui parteneră, iar vedeta a făcut primele declarații cu privire la despărțirea de soțul ei într-un interviu acordat la Antena Stars.

Bruneta și omul de afaceri erau căsătoriți din 2016, însă după 7 ani au hotărât să pună capăt relației lor. Oana Zăvoranu a făcut declarații spunând că acum se simte o femeie liberă și are opțiuni.

Oana Zăvoranu divorțează de Alex Ashraf

Cu o notă ironică, așa cum suntem obișnuiti, ea chiar a menționat că și-ar dori să vadă un anunț care să confirme că este acum singură și disponibilă pentru noi experiențe în viață.

Citește și: Declarația care schimbă tot! Ce a anunțat Oana Zăvoranu despre căsnicia cu Alex Ashraf, după zvonurile de divorț. Nu se aștepta nimeni

”Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”,a spus Oana Zăvoranu pentru Antena Stars.

Zvonurile despre despărțire circulau de aproximativ doi ani

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au avut o poveste de dragoste plină de suișuri și coborâșuri. Încă din 2021, au existat zvonuri cum că ar fi divorțat, dar cei doi au reușit să demonstreze că legătura lor este mai puternică decât aparențele, depășind acel moment dificil. La acea vreme, au negat vehement zvonurile și au afirmat că relația lor este una solidă, caracterizată de înțelegere reciprocă.

În trecut, vedeta a mărturisit că partenerul ei este persoana care a învățat-o ce înseamnă iubirea adevărată și că au construit împreună o relație frumoasă.

Vezi și: “Ești cea mai mare trădătoare”: Scandal monstru între Oana Zăvoranu și Monica Gabor. A dat-o afară din emisiune

„Alex m-a învățat ce înseamnă dragostea adevărată. Este singurul bărbat care m-a făcut să înțeleg cu ce se mănâncă dragostea”, spunea Oana Zăvoranu într-un interviu despre Alex Ashraf.”, acum ceva vreme.

Ce a avut de spus Alex Ashraf despre noua schimbare din viața sa

În presă s-au răspândit rapid informațiile despre separarea celor doi, iar reporterii de la Spynews.ro au reușit să obțină primele declarații de la Alex Ashraf cu privire la divorțul sau.

Atunci când a fost contactat telefonic, bărbatul a răspuns că nu are cunoștință despre ce informații este vorba. Ulterior, când i s-a prezentat conținutul articolului, el a ales să nu facă niciun comentariu.

Te poate interesa și: Oana Zăvoranu, mărturisiri incredibile la 12 ani de la divorțul de Pepe: “L-am iubit foarte mult”. Ce s-a întâmplat între ei, înainte de despărțire

”Nu știu ce a apărut. Nu comentez nimic. Acum conduc, sună-mă puțin mai târziu că n-am semnal, sunt la volan. Nu te aud ce spui”, a zis Alex Ashraf, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *