Ce ar face Șerban Pavlu dacă ar fi pentru o zi Dumnezeu și în viața reală, nu doar în film. ”Mă tem că aș rămâne într-un registru satiric” VIDEO EXCLUSIV

”Nu aș îndrepta răul din lume”

Șerban Pavlu s-a numărat printre acei actori norocoși din distribuția serialului ”Clanul” care au putut să accepte în paralel și alte proiecte artistice. Cel mai recent lungmetraj în care poate fi văzut îndrăgitul actor este filmul ”Băieții buni ajung în Rai” unde îl interpretează pe Dumnezeu. Șerban Pavlu a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că nu a fost deloc un rol greu de interpretat și dacă ar putea avea această super putere și în viața reală cu siguranță ar privi totul cu extrem de mult amuzament.

”Este un rol mare în grad”

Nu este pentru prima dată când Divinitatea apare într-un film, iar cei care ajung să interpreteze au șansa ca scenariul să-i ducă într-un mediu umoristic. S-a întâmplat și în cazul lui Șerban Pavlu care a fost invitat să-l interpreteze pe Dumnezeu în filmul ”Băieții buni ajung în Rai”, film care rulează în toate cinematografele din țară.

”Nu este nici un rol ușor, dar nici greu. E foarte plăcut. Am luat rolul pe prietenie cum s-ar zice. Eu sunt prieten cu Radu Potcoavă (n.r. regizorul filmului), m-a sunat, m-a rugat și am acceptat bucuros nu să-l ajut, ci să mă ajut pe mine. Mi-a făcut plăcere să joc în film. Nu este un rol mare. Sunt emoționat că m-a pus pe afiș. Este un rol mare în grad, dar este fantastică prestația celor doi actori din rolurile principale, cea a Cosminei Sratan și a lui Bogdan Dumitrache. Sunt doi actori aflați așa într-un moment extraordinar și sincer spun că merită urmăriți”, ne-a povestit amuzat actorul din serialul ”Clanul”.

Citește și Șerban Pavlu din Clanul, despre secretul succesului în actorie. Ce pasiuni au copiii săi: ”Natalia s-a dezis de meseria asta” VIDEO EXCLUSIV

Deși acțiunea filmului se desfășoară pe o plajă pustie, unde personajul principal întâlnește Paradisul, Șerban Pavlu nu s-a bucurat de aceste condiții. La drept vorbind nici nu prea avea cum căci se prea bine știe că lucrează în paralel la mai multe proiecte așa că trebuia să rămână în racord.

”Nu am fost pe plajă. Eu am filmat pe dealurile din Doftana, nu tu mare, nu tu șpriț. Șpriț a fost doar în film, în realitate 0 șpriț. Am fost la filmare și când s-a dat stop am plecat direct spre București. A fost o plăcere, cap coadă”.

Șerban Pavlu este un ”zeu” care se aventurează cu bicicleta prin trafic

Cu toate că rolul lui din lungmetaj nu este unul principal, ba se poate spune că este episodic, Șerban Pavlu s-a bucurat de experiență și chiar a încercat să facă un exercițiu de imaginație și să privească dincolo  de personaj.

”Dar ce n-aș face? Cred că este un concept care a fost atât e des vehiculat de cinema-ul Hollywoodian, acesta de super puteri, încât nu cred că aș fi capabil să fac altceva decât ce am văzut în filmele americane. Adică așa face chestii din amuzante, aș schimba fișele nu știu unde, aș încurca. Doar așa umoristic. Nu aș îndrepta răul din lume sau chestii de genul ăsta. Nu. Mă tem că aș rămâne într-un registru satiric”, a povestit amuzat celebrul actor.

Citește și: Ce i s-a întâmplat lui Șerban Pavlu pe platourile de filmare ale serialului Clanul: „Ajunsesem așa să intru în starea aia de bolnav” VIDEO EXCLUSIV

Până un alta revine însă cu picioarele pe Pământ și apelează la Divinitate ori de câte ori iese în traficul infernal din București. Actorul este adeptul mersului pe bicicletă, o dată pentru că este mult mai practic și sănătos, dar și pentru că este mult mai ieftin.

”Mai merg cu bicicleta cum să nu. Acum că a dat frunza, a dat floarea, a dat magnolia bucureșteană. Păi nu se mai poate altfel. Nu se mai poate cu parcatul. Am repetat un spectacol la Teatrul Metropolis care este pe Eminescu și acolo vii cu mașina și trebui să cauți să o parchezi, apoi plătești, iar eu plătesc că îmi este frică de consecințe și jumătate din ce am luat pe repetiții, am dat pe parcare. Acum repet la ARCUB, este tot în Centrul Vechi și mă duc cu bicicleta, gata. E foarte plăcut cu bicicleta în București. Dacă nu mori și te întâlnești cu Dumnezeu chiar este plăcut”, a mai completat Șerban Pavlu pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *