Ce arată autopsia în cazul decesului lui Nosfe. Primele informații

Medicii legiști au făcut publice primele concluzii în urma autopsiei.

Scris de: Daoud Andra

18 Oct. 2022

Ce arată autopsia în cazul decesului lui Nosfe. Primele informații

Apar primele informații în cazul morții lui Nosfe. Artistul s-a stins din viață subit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la câteva ore după ce susținuse un concert. Medicii sosiți la locuința artistului, după apelul soției lui, au constatat decesul, iar trupul său a fost dus la INML. Care sunt primele rezultate ale autopsiei efectuate de medicii legiști.

Primele informații din anchetă în cazul decesului lui Nosfe

Au fost făcute publice primele detalii din autopsia efectuată în cazul decesului lui Nosfe. Medicii legiști au confirmat cauza morții: artistul s-a stins în urma unui infarct, la puțin timp după ce s-a întors de la concertul susținut alături de Șatra Benz. Deși în spațiul public au circulat mai multe zvonuri cu privire la moartea subită a artistului, doar ancheta poate stabili adevăratele motive.

Medicii legiști urmează să efectueze și un raport medico-legal toxicologic. Acesta va stabili dacă artistul consumase anumite substanțe înainte de atacul de cord. În paralel, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Cazul decesului artistului a fost preluat de către Serviciul de Investigații Criminale, iar ancheta se desfășoară sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează.

Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv”, a transmis Poliția, prin intermediul unui comunicat.

a murit nosfe
Anunțul celor de la Șatra Benz, cu privire la moartea lui Nosfe

Nosfe urmează să fie înmormântat astăzi

Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului a fost depus luni, 17 octombrie, la Biserica Izvorul Tămădiurii din Bumbrăveni, după cum au transmis apropiații artistului. Nosfe va fi condus pe ultimul drum astăzi, 18 octombrie, iar slujba de înmormântare este programată să înceapă la ora 13:00.

Nosfe, pe numele lui Darius Crețan, era căsătorit și avea o fetiță în vârstă de 7 ani. Soția lui, Mădălina, i-a fost alături în ultimele ore din viață și tot ea a fost cea care a sunat la 112. Femeia l-a însoțit sâmbătă seara pe soțul ei la concertul pe care trupa Șatra Benz l-a susținut la Romaero. Nimeni nu bănuia că avea să fie ultimul concert din viața artistului.

Cei doi s-au întors acasă, iar Nosfe a început să se simtă rău. Soția sa a sunat la numărul de urgență în jurul orei trei și jumătate, după ce artistul a căzut din picioare. Medicii sosiți la locuința celor doi nu au mai putut face nimic pentru fondatorul trupei Șatra Benz.

La scurt timp după ce vestea decesului a început să circule în spațiul public, Mădălina a scris pe Instagram: „Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău… te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6.7 58 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *