Ce s-a întâmplat la ultimul concert al lui Nosfe, cu câteva ore înainte să moară. A cerut să coboare de pe scenă

“S-a dus să-și ia telefonul din mașină și atunci s-a prăbușit"
Ce s-a întâmplat la ultimul concert al lui Nosfe, cu câteva ore înainte să moară. A cerut să coboare de pe scenă

Nosfe a susținut ultimul său concert cu câteva ore înainte să se stingă din viață. Colegii de trupă fac dezvăluiri despre ce s-a întâmplat în timpul concertului din București, acolo unde a cântat cu trupa Șatra B.E.N.Z.

Ce s-a întâmplat la ultimul concert al lui Nosfe, cu câteva ore înainte să moară

Nosfe, pe numele său real Darius Vlad Crețan, a dat semne că nu se simte bine încă din timpul concertului. Potrivit observatornews.ro, colegii de trupă spun că la un moment dat a cerut să se dea jos de pe scenă fiindcă i se făcuse rău. Acesta ar fi acuzat dureri în zona pieptului. Ulterior a plecat acasă, acolo unde, câteva ore mai târziu, s-a stins din viață.

“S-a dus să-și ia telefonul din mașină și atunci s-a prăbușit. Totul s-a întâmplat în seara concertului, în timpul efortului fizic”, a spus Lu-K Beats.

La ora trei și jumătate, Mădălina, soția lui, l-a găsit pe artist prăbușit și a chemat ambulanța. Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, iar trupul său a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie.

“Este cumplit prin ce trecem cu toții. Muncea enorm și nu dormea cu nopțile, asta și-a spus cuvântul. Muncea ca nebunul. Toți i-am spus: Las-o mai moale! Are sute de piese care nu sunt scoase”, a declarat cumnatul lui Nosfe.

Potrivit apropiaților, Nosfe ar fi suferit un infarct. Tot ei susțin că epuizarea și-a spus cuvântul deoarece Nosfe muncea foarte mult.

Nosfe s-a stins din viață la 37 de ani
Nosfe s-a stins din viață la 37 de ani

Polițiștii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă

Potrivit procedurii standard în cazul morților subite, anchetatorii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă. Momentan nu se știe exact cauza morții, însă aceasta va fi lămurită după rezultatul autopsiei. Ceea ce se știe este că sâmbătă seara a fost prezent la concert până la ora 1:30, iar soția lui a sunat la 112 în jurul orei 3:30 cerând ajutor deoarece soțul ei căzuse nu se mai mișca.

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, a publicat un mesaj plin de durere pe rețelele de socializare. Cei doi erau împreună de mulți ani și au o fetiță pe nume Iris.

“Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău… te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…”, a scris Mădălina.

Nosfe va fi înmormântat marți, la Biserica Izvorul Tămăduirii din Dumbrăveni, la ora 13:00.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *