Ce au descoperit anchetatorii în telefonul mamei din Timişoara. Cine a fost ultima persoană cu care a vorbit înainte să se arunce în gol

Cu cine a vorbit Iulia la telefon cu puțin timp înainte să se sinucidă! Ce au descoperit anchetatorii
Ce au descoperit anchetatorii în telefonul mamei din Timişoara. Cine a fost ultima persoană cu care a vorbit înainte să se arunce în gol

Anchetă în plină desfășurare în cazul Iuliei Bogdan. Tânăra din Timișoara s-a sinucis alături de cei doi copii ai ei, iar polițiștii caută informații despre ceea ce a determinat-o pe tânără să recurgă la gestul extrem. Miercuri a fost verificat telefonul tinerei.

Cu cine a vorbit Iulia la telefon pentru ultima dată?

Tânăra din Timișoara care s-a sinucis și-a lăsat telefonul în mașina parcată aproape de blocul de pe care s-a aruncat. Polițiștii care se ocupă de acest caz l-au verificat, însă nu au găsit niciun indiciu cu privire la motivul pentru care s-a sinucis.

Ultimul apel al Iuliei a fost cu iubita fratelui său, de la care a împrumutat mașina pentru a-și duce copiii la grădiniță. Nimic nu prevestea ceea ce tânăra din Timișoara avea să facă! Blocul de pe care s-a aruncat se află la o distanță destul de mare de locuința Iuliei. Locatarii au declarat că nu au mai văzut-o vreodată pe tânără.

Iulia a cerut ajutorul unei femei care locuia în bloc pentru a putea intra și ulterior a urcat direct pe acoperiș. La scurt timp s-a auzit o bubuitură, iar oamenii au sunat de urgență la 112. Din păcate, medicii au constatat decesul pentru tânăra din Timișoara și băiețelul ei, iar fetița a murit în ambulanță, în drum spre spital.

Tânăra din Timișoara urma să se recăsătorească

Iulia și tatăl copiilor au depus actele pentru a se căsători din nou, iar evenimentul urma să aibă loc peste două săptămâni. Cei doi au mai fost căsătoriți, dar au divorțat în 2020. Nimeni nu își explică ce s-a întâmplat cu ea și de ce a decis să își ia viața.

Ce spune psihologul despre situația Iuliei, tânăra care s-a sinucis?

Bianca Brândușa, psiholog specializat în depresie, susține că ar fi trebuit să existe semne care să arate starea Iuliei.

“De cele mai multe ori, cei doi încearcă să îngroape securea războiului și să construiască o altă relație, însă nu de foarte multe ori reușesc să facă acest lucru si atunci această situație poate fi de foarte mare intensitate, de foarte mare conflict. Ne putem gândi că nu își dorea ca acești micuți să rămână fără ea și s-a gândit să plece cu tot cu ei”, a spus psihologul, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Tatăl celor doi copii și cel care urma să-i devină din nou soț Iuliei s-a întors din Austria și se pregătește să îi conducă pe ultimul drum pe toți trei: Iulia și cei doi copii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
5.7 38 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *