Mama tinerei din Timişoara, devastată de durere. Primele declaraţii despre gestul fiicei sale

Mama Iuliei, tânăra din Timișoara care s-a sinucis, primele declarații! Toată familia este devastată de durere
Mama tinerei din Timişoara, devastată de durere. Primele declaraţii despre gestul fiicei sale

Toți apropiații Iuliei, tânăra mama are s-a sinucis alături de cei doi copii ai săi, sunt în stare de șoc. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea tragediei. De asemenea, mama tinerei din Timișoara acesteia a făcut declarații.

Ce spune mama tinerei din Timișoara, după ce Iulia s-a sinucis

La scurt timp după ce Iulia s-a sinucis, un vecin a susținut că tânăra părea mai abătută în ultimele zile. Mama tinerei din Timișoara, spune însă că aceasta nu avea nicio problemă cu nimeni, fiind și ea înmărmurită de ceea ce s-a întâmplă. Toată familia este în stare de șoc.

Bunica copiilor, mama tatălui, recent întoarsă din Austria este cea care a recunoscut la spital cadavrul fetiței. Aceasta a murit în ambulanță, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a o salva. Trupul ei va fi luat în cursul zilei de miercuri de la spital și dus la IML.

“La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical”, au transmis reprezentanții ISU Timiș, notează opiniatimisoarei.ro.

O prietenă de-ale Iuliei, dezvăluiri tulburătoare după ce tânăra s-a sinucis

Potrivit unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, Iulia stabilise cu o prietenă de-ale ei să meargă în concediu la ea. Din păcate, toate aceste planuri au fost distruse după ce Iulia a decis să încheie socotelile cu viața.

“Mi-ai spus astă vară când ai fost la noi că veți veni la noi în concediu. Acum v-ați transformat în îngerași toți trei. Mi-ai promis că dacă mai fac o fetiță Yolanda mi-o botezi tu și voi ce ați făcut acum. Nu pot să cred, o pierdere foarte mare”, a scris prietena Iuliei.

Iulia urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor

Iulia și tatăl celor doi copii au divorțat în urmă cu aproximativ doi ani, însă au decis să își mai dea o șansă acum. Au depus inclusiv actele de căsătorie, iar evenimentul urma să aibă loc peste două săptămâni.

Nimeni nu își explică de ce Iulia a decis să facă gestul extrem. Polițiștii încearcă să afle acum ce s-a întâmplat cu tânăra mamă, ce a determinat-o să își ia viața alături de cei doi copii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
7.3 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *