Ce au pățit Adela Popescu și Radu Vâlcan în vacanța din Bali. Vedeta TV nu s-a ferit să pună imaginile pe internet

Adela Popescu și Radu Vîlcan au parte de un concediu cu peripeții

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, sunt într-o fascinantă vacanță în Bali, alături de cei trei copii ai lor. Nu este pentru prima dată când celebrul cuplu își petrece vacanța acolo, însă, de această dată, au fost la un pas de a rămâne pe străzi. Iată ce s-a întâmplat!

Vacanța în Bali, nelipsită de întâmplări tragi-comice

Adela Popescu și Radu Vâlcan se află de aproape o lună în Bali, hotărâți să viziteze cât mai multe locuri din exotica destinație. Cuplul de vedete, alături de cei trei băieți ai lor, au fost, însă, la un pas de a dormi sub cerul înstelat, și asta din cauza unei neatenții. Mai exact, cei doi și-au uitat cheile de la cazare în cameră.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Adela, care a postat pe Instagram mai multe clipuri amuzante cu soțul său, în timp ce acesta încerca să intre în cameră pe geam pentru a recupera cheile. Între timp, partenera sa și cei mici așteptau cuminți în fața ușii. După un timp, prezentatorul a reușit să deschisă ușa, iar Adela l-a numit „Eroul nostru”.

Înainte de a pleca în bine meritata vacanță în Bali, Adela Popescu le-a mărturisit urmăritorilor săi că abia aștepta să ajungă în destinația pe care nu doar o dată au ales-o. De această dată, însă, au plecat și cu copiii, dezvăluind că, de fiecare dată când cei 5 pleacă în concediu, ajung să doarmă cu toții îmbrățișați, în același pat.

„Nu știu dacă v-am spus, dar mâine plecăm în vacanță. Abia aștept să stau clipă de clipă, respirație de respirație, clipit de clipit si… sforăit de sforăit cu toți băieții mei. Pentru că indiferent de numărul camerelor, sfârșim toți cinci într-un pat precum sarmalele bine umplute într-o oala de lut la cuptor. Superbă comparație. Mă culc, la revedere!”, a scris Adela Popescu în mediul online, cu o zi înainte de plecarea în vacanță.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *