Ce au pățit Eugenia Șerban și Alin Panc într-o piață cunoscută din București: “Dădeau cu roșii” VIDEO EXCLUSIV

Prin ce momente surprinzătoare a trecut actrița de-a lungul timpului

Eugenia Șerban, una dintre cele mai iubite actrițe din România, ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre cel mai amuzant moment din carieră, pe care l-a trăit alături de Alin Panc, într-o piață cunoscută din București. Mai mult, ea ne-a dezvăluit că, de-a lungul timpului, a venit acasă cu diverse traume căpătate de la personajele pe care le-a intrepretat, iar fiul ei a fost cel care i-a atras atenția.

Eugenia Șerban: “Toată lumea mă iubea în piață. După el dădeau cu roșii”

Fanii au urmărit-o și au apreciat-o pe Eugenia Șerban în “Inimă de țigan”, când a interpretat-o pe Renata. Prin prisma acestui rol, ea s-a bucurat din plin de simpatia publicului. La vremea respectivă, ea a fost protagonista unor surprize frumoase din partea fanilor. Nu același lucru a fost valabil și pentru Alin Panc, care îl juca pe Mircea:

“Au fost foarte multe. La un moment dat, îmi plăcea foarte mult să merg la piață la Bucur Obor, să fac cumpărăturile. Colegul meu, partenerul meu din film, Alin Panc, adică Mircea, și-a luat o casă chiar în spate la Bucur Obor. Avea muncitori în casă, trebuia să le cumpere de mâncare, să le lase și să vină la filmare. După mine strigau toți: “Renata, Renata!”.Toată lumea mă iubea în piață. După el dădeau cu roșii, îl înjurau, spuneau: “Cum poți să faci așa ceva?”.

“La un moment dat s-a spus că sunt actrița care plânge cel mai frumos”

De asemenea, vedeta și-a amintit că, ajunsă acasă după filmări, în trecut, nu reușea să iasă din personaj chiar așa de repede. Cel care a ajutat-o să își revină a fost chiar fiul său. În acel moment, actrița și-a dat seama că adusese acasă traumele personajului:

“Eu cum am plâns foarte mulți ani în telenovele, la un moment dat s-a spus că sunt actrița care plânge cel mai frumos. Chiar dacă voiam să fac o pauză de la plâns, nu se putea, era ordin. La un moment dat am venit cu traumele personajului acasă. Reușești o zi, două, o lună, un an. Dar deja când intri în al doilea an și faci același ritual, plângi 12 ore pe zi, este mai greu să ieși din personaj, chiar dacă acei kilometri între București și Buftea mă ajutau la început. Cel care m-a trezit la realitate a fost băiatul meu. Îi spuneam: “Mamă, vorbește mai încet! Mamă, să nu trântești ușa!”. La un moment dat, mi-a zis: “Știi ceva, eu îmi vreau mama înapoi acasă! Nici nu țip, nici nu trântesc ușa! Nu vezi că ai luat-o razna?”. Și atunci mi-am dat seama că, da, adusesem traumele personajului acasă, ceea ce nu era bine.”

Eugenia Șerban
Eugenia Șerban

Ce sfat are pentru femei: “Să se ducă la control”

Eugenia Șerban este o adevărată eroină, dându-le speranță celor care o urmăresc și se luptă cu o boală crâncenă. Vedeta ne-a explicat că a fost extrem de puternică în momentul în care a aflat că are cancer. Ea le sfătuiește pe toate femeile să meargă la control:

“Mi-am jucat cancerul cu 11 ani, înainte să îl am. Dacă l-aș mai juca, l-aș juca altfel. În realitate, l-am abordat cu totul altfel. În realitate am fost mult mai puternică. L-aș juca cu totul altfel acum, după ce am trecut prin el. Oricine are speranță în ziua de azi, pentru că trebuie să recunoaștem suntem în secolul 21 și există tratament pentru orice boală. Cancerul nu trebuie privit ca o finalitate, există tratament și putem să îl învingem. Dar cel mai bun sfat pe care pot să îl dau femeilor este să se ducă la control.”

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *