Ce cadouri nu se fac de Moș Nicolae. Aduc mare ghinion

Iată ce daruri nu se oferă de Moș Nicolae!
Ce cadouri nu se fac de Moș Nicolae. Aduc mare ghinion

În fiecare an, pe data de 6 decembrie, este sărbătorit Moș Nicolae. Cu această ocazie, fiecare dintre noi obişnuim să oferim cadouri celor dragi. Tu te-ai gândit ce vei dărui partenerului sau partenerei de viață, prietenilor, fraților sau părinților tăi? Ei bine, înainte de a merge la cumpărături, află că există câteva daruri pe care nu ar trebui să le oferi niciodată, fiindcă aduc ghionon. Află, din rândurile de mai jos, despre ce este vorba!

Cadouri care nu se oferă de Moș Nicolae

Mult a fost, puțin a mai rămas! Sărbătoarea Sfântului Nicolae se apropie cu pași repezi și toată lumea este în căutare de cadouri pentru persoanele dragi. Nu știi ce să cumperi iubitului sau iubitei, persoanelor din familie sau prietenilor apropiați?

Ei bine, încearcă să te gândesti la pasiunile lor, la interesele lor sau la nevoile lor. Până una alta însă, noi îți vom spune ce să nu le cumperi. Toate aceste obiecte enumerate mai jos aduc ghinion.

Obiectele care aduc ghinion dacă sunt oferite de Moș Nicolae

Nu există om căreia să nu-i placă cadourile, mai ales dacă este vorba despre un obiect de care persoana respectivă chiar avea nevoie sau pe care voia să și-l cumpere.

Cu toate acestea, află că există câteva obiecte care nu ar trebui oferite niciodată în dar de Moș Nicolae, deoarece ele aduc ghinion și atrag energiile negative. Spre exemplu, nu se oferă niciodată obiecte ascuțite, truse de cosmetică sau obiecte de culoare neagră.

De asemenea, nu se dăruiesc fulare sau cravate, deoarece toate acestea aduc ghinion atât celor care le oferă cât și celor care le primesc. Totodată, este recomandat să eviți să dăruiești perle. Se spune că acestea vor aduce lacrimi amare persoanelor care le vor primi.

Citește și Când aduce Moș Nicolae cadourile. Seara în care se pregătesc ghetuțele!

De ce se oferă cadouri de Moș Nicolae

Ideea de a dărui cadouri în seara de 5 decembrie este una destul de veche și a pornit chiar de la Sfântul Nicolae. Se spune că acest personaj era extrem de generos. În timpul vieții sale, el ar fi ajutat foarte mulți oameni nevoiași și copii.

În popor, se spune că Sfântul Nicolar ar fi salvat, inclusiv, trei surori extrem de sărace. Neavând ce să le dea să mănânce și cu ce să le întrețină, tatăl lor ar fi fost pe punctul de a le obliga să practice cea mai veche meserie din lume. Aflând povestea acestei familii, Sfântul Nicolae s-a infiltrat în casa bărbatului și a celor trei surori și le-a lăsat trei punguțe cu bani.

Citește și Nuielușa lui Moș Nicolae. De ce o primesc de fapt copiii neascultători. Care este povestea ei!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Oana Roman nu i-a putut fi alături mamei sale în ultimele clipe
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *