Ce caută zodiile în relațiile de dragoste. E bine să știi asta, înainte de a începe o relație

Fiecare zodie este guvernată de anumite principii când vine vorba de relații. Iată cum se comportă fiecare nativ când iubește.
Ce caută zodiile în relațiile de dragoste. E bine să știi asta, înainte de a începe o relație

Ce caută zodiile în relațiile de dragoste poate fi ușor de zis, în funcție de fiecare semn zodiacal. Iată ce așteptări au nativii zodiacului, atunci când se implică într-o relație. Nu strică să arunci o privire pentru a ști dacă te potrivești sau nu cu partenerul respectiv.

Ce caută zodiile în relațiile de dragoste. Ce așteptări au, de fapt

Berbec

Berbecul este dominat de planeta Marte și este un semn zodiacal plin de energie și de magnetism. Îi plac provocările și deseori acționează repede, din instinct și se gândește mai târziu. Se atașează mai greu și odată ce se implică într-o relație caută stabilitate. Dacă-i pierzi cumva încrederea, foarte greu o mai poți recupera. Deși nu pare, Berbecul poate să fie și o fire romantică, dornică să ofere și să primească dragoste. Îl atrage autenticitatea, se îndrăgostește la prima vedere, dar entuziasmul poate să-i scadă la fel de repede, dacă nu are parte de suficientă acțiune și de adrenalină în relație.

Zodiile în relațiile de dragoste – Taur

Taurul este un romantic incurabil, sensibil și pasional, dominat de planeta Venus. Când se îndrăgostește se dedică total persoanei iubite și își dorește o conexiune de lungă durată. Caută încredere, stabilitate și confort, oferă foarte multă atenție și așteaptă cam aceleași lucruri de la celălalt. În dormitor este senzual și pune pe primul loc plăcerea celuilalt pe care îi place să-l răsfețe de câte ori are ocazia. Are tendința să devină posesiv, dar nu-i place să recunoască dacă mai exagerează puțin cu gelozia.

ce cauta zodiile in relațiile de dragoste

Gemeni

Gemenii iubesc flirtul și spontaneitatea într-o relație. Acest semn zodiacal de Aer, guvernat de planeta Mercur, caută să nu se plictisească atunci când iubește. Are nevoie de un spirit liber și înflăcărat care să-i mențină mereu orizontul deschis, altfel se plictisește repede. Vede romantismul mai mult ca pe o aventură, așa că nu te aștepta să primești prea multe declarații de dragoste, pentru că preferă mai repede să te surprindă când te aștepți mai puțin. Comunicarea este punctul forte al Gemenilor și pot cuceri cu ușurință prin cuvintele bine alese și prin umorul strălucit. Îi lipsește răbdarea și deseori ia decizii pripite, bazându-se doar pe instincte. Își deschid sufletul în fața celuilalt doar după ce capătă încredere deplină, iar acest proces este unul îndelungat, care necesită multă răbdare din partea ta.

Zodiile în relațiile de dragoste – Rac

Racii sunt persoane deosebit de sensibile care se deschid în fața partenerului doar după ce capătă încredere. Nu le place să-și dezvăluie venerabilitățile și sunt reticenți înainte de a se implica într-o relație. În cuplu, caută stabilitate și încredere, iar la rândul lor oferă o conexiune pasională foarte puternică. Racul este un semn zodiacal guvernat de Lună, de aceea afecțiunea este foarte importantă, așadar gesturile de tandrețe și surprizele sunt mereu apreciate. Nativii Raci sunt genul de persoane romantice și senzuale, dar în plan sexual pot uimi printr-o atitudine total dezinhibată și propuneri îndrăznețe. Când se îndrăgostesc, tânjesc la o legătură emoțională de lungă durată.

Leu

Leii sunt semne de foc recunoscute pentru extravaganță și posesivitate. Plini de energie și dornici să fie în centrul atenției, le place să fie admirați pentru îndrăzneală și carismă. Într-o relație caută loialitate, dar și supunere. Leului îi place să fie protector și să dețină controlul într-o relație. Nativul dominat de Soare își găsește echilibrul lângă un partener entuziasmat, afectuos, capabil sa-i acorde atenția necesară, dar să-i suporte și toanele. Deși nu vor recunoaște niciodată, Leii sunt adesea mândri și egoiști. Le place să aibă mereu ultimul cuvânt, chiar și când nu au dreptate.

Fecioara

Fecioarele sunt recunoscute pentru pragmatismul de neegalat și pentru atenția la detalii. Niciodată nu iau decizii pripite și într-o relație caută în primul rând comunicare și înțelegere. În dragoste, Fecioara este un partener de nădejde și deseori se sacrifică pentru fericirea celuilalt. Drumul către o uniune strânsă este însă de durată, deoarece capătă greu încredere în celălalt partener. Semn clasic de pământ, Fecioara preferă să rămână ancorată în realitate și nu prea visează cu ochii deschiși. Dacă vrei să o cucerești, surprinde-o cu abilitățile intelectuale și cu o personalitate puternică. Nu este tocmai cel mai vorbăreț semn zodiacal, dar observă în liniște cele mai mici detalii și își pregătește temeinic lecțiile înainte să intre într-un conflict cu tine.

Zodiile în relațiile de dragoste – Balanță

Semn zodiacal condus de planeta Venus, Balanța este permanent în căutarea dragostei ideale și a sufletului pereche. Caută un partener la fel de afectuos și de romantic, capabil să-i îndeplinească așteptările. Deseori se aruncă foarte repede într-o relație și uită de rațiune. Îi plac flirturile romantice și declarațiile siropoase de iubire. Apreciază un stil de viață rafinat, așa că își dorește pe cineva interesat în egală măsură de frumusețe și lux. Partenerul ideal este cel care va putea să îl țină ancorat în realitate, pentru ca Balanța tinde deseori să trăiască într-un univers paralel.

Scorpion

Scorpionii sunt cele mai intense semne zodiacale, iar deviza lor în privința dragostei și a relațiilor este „totul sau nimic”. Semn de apă guvernat de Pluto și de Marte, Scorpionul este unul dintre cele mai pasionale semne ale zodiacului, care se implică total într-o relație, dar așteaptă exact același tratament din partea partenerului. Emană o atracție aparte și un magnetism deosebit, așadar îți va fi greu să nu-i cazi în mreje. Nativul Scorpion știe să iubească și să răsfețe cu pasiune, dar dacă devine nesigur de emoțiile celuilalt, se transformă radical și preferă să se retragă fără prea multe explicații.

Săgetător

Pentru Săgetători, dragostea este o aventură fără sfârșit. Au nevoie de cineva care să le înțeleagă nevoia de libertate și care să le respecte independența. Într-o relație caută prietenie și înțelegere înainte de toate. Sunt plini de viață, iubesc aventura și detestă dramele, de aceea responsabilitățile le pot strica entuziasmul pentru început.
Nativul Săgetător iubește cu pasiune și este recunoscut pentru comunicarea excelentă și umorul molipsitor. Cheia cea mai simplă pentru a-i câștiga inima este să-i respecți libertatea. Relația cu el este pasională, captivantă și dezinhibată. Săgetătorului îi place să experimenteze și apreciază un partener creativ cu o gândire la fel de deschisă.

Zodiile în relațiile de dragoste – Capricorn

Capricornul este dominat de planeta Saturn și într-o relație prețuiește foarte mult stabilitatea și loialitatea. Îi câștigi greu încrederea, dar odată ce te-a acceptat în preajma lui, vei avea parte de o legătură specială și completă. Nu este un semn zodiacal foarte romantic, dar când se îndrăgostește, își răsfață persoana iubită cu foarte multă atenție și afecțiune. Pune mare preț pe tradiție, stabilitate și familie. Este un partener de încredere, dar tinde să exagereze cu dorința de a controla totul într-o relație. Din dorința de a nu scăpa lucrurile de sub control, poate da dovadă de un atașament exagerat și poate avea des excese de gelozie.

Vărsător

Vărsătorii sunt recunoscuți pentru dorința de a-i ajuta permanent pe cei din jurul lor, de aceea, într-o relație, tind să fie deosebit de protectori. Odată ce te-a remarcat, îți va acorda foarte multă atenție din dorința de a te cunoaște cât mai bine. Are un spirit liber și aventuros, dar detestă minciuna și nu-i plac conflictele. Deși este probabil cel mai imprevizibil semn al zodiacului, este confuz cu privire la propriile acțiuni și nu știe cum să reacționeze în situațiile care-l iau pe nepregătite. Lângă el poți trăi o relație unică și excentrică, lipsită de monotonie.

Pești

Peștii sunt romanticii zodiacului, aflați permanent în căutarea sufletului pereche. Sunt conduși de Neptun și acest semn îi determină deseori să se arunce cu capul înainte, fără să știe ce urmează. Tânjesc după afecțiune și sunt unul dintre cele mai sensibile și mai senzuale semne zodiacale. De cele mai multe ori tind să ofere mai mult decât primesc, căutând să-l salveze pe celălalt de la suferință. Nativii Pești sunt generoși într-o relație, căutând bunătatea și sprijinul celuilalt.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat detalii noi!
6.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.