Ce complexe are Carmen Tănase și ce truc are pentru a arăta mai slabă: „Nu îmi place vocea mea” VIDEO EXCLUSIV

La apelează îndrăgita actriță
Ce complexe are Carmen Tănase și ce truc are pentru a arăta mai slabă: „Nu îmi place vocea mea” VIDEO EXCLUSIV

Carmen Tănase nu mai are nevoie de prezentare, căci românii o urmăresc, de ani de zile, în producții televizate, pe micile sau marile ecrane, dar și pe scena teatrului. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, actrița ne-a vorbit despre frumusețe și complexe, punctând că există lucruri pe care nu le îndrăgește la ea.

Carmen Tănase, detalii despre complexele pe care le-a avut de-a lungul timpului

Chiar dacă este una dintre cele mai mari vedete din România și se afla pe scena teatrului de foarte mulți ani, Carmen Tănase a explicat că are câteva complexe. Vedeta iubită de toți românii ne-a dezvăluit care sunt lucrurile pe care nu le apreciază atunci când vine vorba despre propria persoană:

Citește și: Marea actriță Carmen Tănase, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Fanii, uimiți: ”Arăt ca mama lui Corleone” VIDEO EXCLUSIV

“Ca orice om, cum să nu! (n.r. actrițele se luptă cu anumite complexe) Frustrări, complexe, cum să nu, sigur că da! Suntem tot oameni! Că am picioarele în X, pe acesta îl am și acum! Că m-am îngrășat la un moment dat, din pricina unor probleme de tiroidă, cred eu! Că sunt cocoșată! Sunt cocoșată pentru că nu stau drept! Nu îmi place vocea mea, nu îmi place că am nasul strâmb, să mai spun?”

Carmen Tănase, despre trucul vestimentar pe care îl are: “Eu port haine largi pentru că îmi place să zică lumea că am slăbit foarte mult și mi-a rămas haina mare!”

De asemenea, Carmen Tănase a punctat că a ascuns, de-a lungul timpului, lucrurile care nu i-au plăcut la ea prin îmbrăcăminte. Îndrăgita actriță a slăbit de curând 10 kilograme printr-o nouă dietă pe care a adoptat-o. Totuși, aceasta a mărturisit că poartă, în continuare, haine largi, căci astfel lumea îi complimentează silueta mai des:

Ce complexe are Carmen Tănase și ce truc are pentru a arăta mai slabă
Carmen Tănase

Vezi și: Dieta lui Carmen Tănase. Cum a reușit actrița să slăbească 10 kilograme în doar două luni. Alimentele pe care le consumă

“Ca orice femeie care își ascunde defectele, normal! Dar nu cred că am reușit întotdeauna să le ascund. Cu îmbrăcăminte adecvată. Acum, deși datorită Nupo, am slăbit bine, 10 kilograme, căci scăpasem hățurile rău de tot, tot larg port! Eu port haine largi pentru că îmi place să zică lumea că am slăbit foarte mult și mi-a rămas haina mare, e o șmecherie asta!”

De ce nu își schimbă garderoba

Chiar dacă a slăbit 10 kilograme și arată senzațional, Carmen Tănase ne-a mărturisit că încă nu își schimbă garderoba, căci nu a trecut mult timp de când i s-a modificat silueta. Celebra actriță a punctat că vrea să se bucure, în continuare, de faptul că observă că anumite haine îi sunt mari:

“Acum chiar nu o reînoiesc! Nu am slăbit de multă vreme și sunt foarte fericită atunci când cad pantalonii de pe mine! Mă simt foarte bine!”

Te poate interesa și: Natalia Mateuț, față în față cu Carmen Tănase la debutul pe marele ecran: „Mi-a fost teamă să nu mă fac de râs” VIDEO EXCLUSIV

Cine a îndreptat-o către actorie

Este una dintre cele mai cunoscute actrițe din țară, bucurându-se de o carieră strălucitoare și longevivă. Într-un alt interviu Ego.ro, Carmen Tănase dezvăluia că tatăl său a îndreptat-o către acest domeniu:

„Cine m-a impulsionat să urmez cariera asta? Păi primul om care m-a impulsionat și care a venit cu ideea a fost tata. Apoi am nimerit la Olga Delia Mateescu, cu ea m-am pregătit, și atunci am înțeles, până să intru bineînțeles la Teatru, cam despre ce este vorba în meseria asta.

Că nu este așa cum vor fetițele: te urci pe scenă, faci frumos și ești actriță și dai autografe. Nu este vorba despre asta. Apoi a fost profesoara mea Olga Tudorache chiar m-a îndrumat așa, pas cu pas. M-a pus cu mâna cumva pe drumul ăsta și care a fost și mama mea într-un fel.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *