Ce conține biletul depus pe sicriul Reginei. Misteriosul mesaj scris pe bucata de hârtie

Ce a vrut să-i transmită o persoană importantă din familia regală
Ce conține biletul depus pe sicriul Reginei. Misteriosul mesaj scris pe bucata de hârtie

Luni, 19 septembrie, au avut loc funeraliile reginei Elisabeta a II-a. Monarhul a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni. De asemenea, mii de oameni s-au adunat pe străzile Londrei pentru a-și lua rămas bun de la ea. În timpul funeraliilor a putut fi observată o scrisoare, așezată lângă florile și coroana suveranei. Ce conține biletul depus pe sicriul Reginei?

Oamenii s-au întrebat ce conține biletul depus pe sicriul reginei Elisabeta a II-a

Hârtia albă a ieșit imediat în evidență, astfel că mulți dintre cei prezenți s-au întrebat ce reprezintă și, mai ales, ce scrie pe ea. Având în vedere că era așezată pe sicriul reginei Elisabeta a II-a înseamnă că era o scrisoare scrisă de o persoană importantă. Chiar de regele Charles al III-lea. Ulterior, după funeralii, s-a aflat ce reprezenta scrisoarea respectivă și ce era scris în ea.

„In loving and devoted memory, Charles R. (n.r. În amintirea iubirii și devotamentului)”, era scris pe biletul depus pe sicriul reginei Elisabeta a II-a, potrivit wowbiz.ro. Așadar, a fost vorba de un bilet de partea fiului ei, Charles, care a urcat acum pe tronul Marii Britanii.

Din cauza pregătirilor necesare, încoronarea regelui Charles nu va avea loc prea curând. La fel s-a întâmplat și în cazul reginei Elisabeta, care a urcat e tron în 1952 și a fost încoronată în iunie 1953.

Regina Elisabeta a II-a, înmormântată la Capela St George

Suverana a fost înmormântată la ora locală 19:30 (21:30 ora României), în cadrul unei ceremonii private, în capela St. George a Castelului Windsor, pe 19 septembrie 2022. Slujba de înmormântare a fost oficiată de Decanul de Windsor, iar accesul fotografilor sau a camerelor de luat vederi a fost interzis.

În interiorul capelei St George se află Capela Memorială George al VI-lea, care este o anexă a capelei. Aici a fost înmormântată Regina Elisabeta a II-a, alături de tatăl ei, regele George al VI-lea și de mama ei, regina Elisabeta. Sicriul Prințului Filip, aflat în prezent în Cavoul Regal, va fi mutat în capela memorială. Astfel încât regina și soțul ei să se poată odihni împreună. De asemenea, în aceeași capelă se află și cenușa surorii Elisabetei, prințesa Margaret.

Regina Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. În cele 11 zile de ceremonii, zecii de mii de oameni au trecut pe la catafalcul suveranei pentru a-i aduce un ultim omagiu. Ea a fost monarhul cu cea mai lungă domnie, de 70 de ani. În luna iunie a avut loc Jubileul de Platină al acesteia.

9.6 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.