Ce culori se poartă la brad 2022-2023. Acestea sunt cele două nuanțe vedetă

Ce culori se poartă la brad 2022-2023. Când vine vorba despre împodobirea bradului, fiecare face acest lucru după preferințe.
Ce culori se poartă la brad 2022-2023. Acestea sunt cele două nuanțe vedetă

Ce culori se poartă la brad 2022-2023 și care sunt cele mai apreciate decorațiuni în această perioadă. Ei bine, împodobirea bradului de Crăciun este unul dintre momentele preferate ale familiei. Fiecare membru poate contribui la un rezultat spectaculos atunci când vine vorba de împodobirea pomului de Crăciun. În cazul în care vreți ca finalul să fie unul special, vă recomandăm mai jos culorile care se poartă la brad 2022-2023.

Cum ne împodobim bradul în 2022-2023. Ce culori sunt în tendințe

Când vine vorba despre împodobirea bradului, fiecare face acest lucru după preferințe. În timp ce unii preferă bradul clasic, alții vor ca acesta să fie spectaculos, iar decorațiunile pe măsură.

Există idei de décor care sunt mai clasice și mai elegante, altele sunt mai originale sau super moderne. Dacă sunteți în pană de idei, iată mai jos care sunt cele mai noi tendințe cu privire la împodobirea bradului. În această perioadă, magazinele sunt pline de decorațiuni, panglici, globuri și multe alte accesorii care vă pot ajuta să împodobiți cel mai frumos brad.

Brazi „îmbrăcați” în bleumarin

Panglicile și globurile bleumarin pot fi asortate cu decorațiuni aurii sau argintii pentru un aspect spectaculos.

Acesta este și motivul pentru care această nuanță de bleumarin este preferata celor care împodobesc bradul. De regulă, cei care aleg să își împodobească bradul de Crăciun în acest fel, trebuie să îl poziționeze într-un spațiu mai mare, cum ar fi livingul sau un alt spațiu de luat masa. Globurile bleumarin pot fi asortate cu decorațiuni aurii sau argintii pentru un aspect uimitor

Bradul tradițional

După cum spun specialiștii în design, bradul natural și împodobit cu ornamente roșii, va fi întotdeauna în trend. Astfel că, aceasta este una dintre cele mai la îndemână variante. Folosiți ghirlande și globuri roșii, iar împachetatul cadourilor de sub brad se poate face tot în hârtie roșie.

Ce culori se poartă la brad în 2022-2023. Două culori sunt la mare căutare

  • bradul nordic
  • bradul cu auriu
  • bradul cu argintiu în combinație cu culori calde.

Pentru a-ți împodobi bradul după această ultimă tendință, folosește lumini galbene sau albe. Acestea cu siguranță vor scoate în evidență ornamentele din brad.

Ce culori se poartă la brad 2022-2023
Ce culori se poartă la brad 2022-2023

Atunci când vorbim de bradul nordic, trebuie să știți că cele mai bune decorațiuni sunt cele minimale, făcute din materiale naturale. De asemenea, folosiți conuri din pin, ornamente din lemn sau bambus.

Ce culori se poartă la brad 2022-2023
Ce culori se poartă la brad 2022-2023

Ghirlanda poate fi realizata cu crenguțe de lemn alb și împodobită cu pandantive si ornamente din materiale naturale.

Ce se pune la poalele bradului pentru a obține un aspect plăcut

Partea de jos a bradului este una pe care trebubuie să o aranjați, uneori fiind extrem de inestetică. De-alungul timpului, au apărut tot felul de variante, una dintre ele fiind husa specială care va salva situația. Există și variante mai ingenioase. De exemplu, există oameni care la baza bradului creează o scenă cu Nașterea Domnului.

La baza bradului se pot așeza, după preferințe:

  • cadouri frumos împachetate
  • coșuri de răchită
  • bușteni de lemn.
Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
7.9 64 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.