Ce decizie a dat instanța în „războiul” dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Cei doi se ceartă din nou

Ce decizie a dat instanța în războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Cei doi se ceartă din nou

Ce decizie a dat instanța în „războiul” dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Cei doi foști soți au ajuns la cuțite și se luptă pentru custodia copiilor. La începutul acestei luni s-au întâlnit la tribunal, pentru a stabili detalii legate de domiciul celor doi băieți ai lor, pensia alimentară, dar și pentru alte lucruri importante. La ieșire însă și-au aruncat reciproc vorbe grele.

Ce decizie a dat instanța în „războiul” dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Instanța a mânat în urmă cu două zile pronunțarea deciziei în cazul procesului privind custodia celor doi băieți ai fostului cuplu Claudia Pătrășcanu – Gabi Bădălău. Potrivit informațiilor publicate pe portalul instanțelor, pronunțarea hotărârii a fost amânată pentru data de 17 noiembrie.

Cei doi își doresc să își încheie cât mai repede socotelile și în privința custodiei și a pensiei alimentare. Bineînțeles că fiecare dintre ei își dorește ca micuții să rămână la el. Nici Claudia Pătrășcanu, nici Gabi Bădălău nu sunt dispuși să cedeze.

De altfel, „războiul” dintre ei se poartă nu numai în instanță, ci și la nivel declarativ. Ultima dată când s-au întâlnit față în față a fost pe data de 3 noiembrie, în sala de judecată. Ambii și-au aruncat vorbe grele. Artista l-a acuzat pe fostul ei soț că dorește să o bage la închisoare și să îi ia copiii.

„Sunt dezamăgită de tatăl copiilor mei. Un om care a venit în fața publicului și a spus că își dorește ca pe acești copii să nu îi ia de lângă mamă niciodată.. eu vă anunț că își dorește să ia copiii de lângă mine și apoi să mă bage la pușcărie. Mi-a făcut plângere penală, mă acuză pe nedrept și vor să mă bage la închisoare ca acești copii să rămână fără mamă.

Gabi și această familie au călcat și calcă pe cadavre și nu se gândesc la acești doi copii, la aceste două suflete care sunt efectiv lipite de mine și de sufletul meu. I-am crescut de la zero luni singură zi și noapte. Gabi când era prin cluburi, eu eram ori acasă, ori în spital, cu acești doi copii.”, a declarat Claudia Pătrășcanu la ieșirea din instituție.

Gabi Bădălău: „Sunt total uimit și șocat de cât de perfidă, ipocrită și vicleană poate să fie Claudia”

De partea cealaltă, Gabi Bădălău s-a arătat uimit de cât de „perfidă, ipocrită și vicleană” este fosta lui soție. De asemena, bărbatul a acuzat-o pe Claudia montat dispozitive de înregistre în jucăriile copiilor pentru a asculta convorbirile dintre el și familia lui despre alte subiecte.

În primul rând sunt total uimit și șocat de cât de perfidă, ipocrită și vicleană poate să fie Claudia.(…) Sunt 100% convins. Copiilor le e mult mai bine, sau cel mai bine, lângă mine și lângă familia mea. Nu s-a decis nimic astăzi. Au decis ei probe că stătea copilul la soare și nu avea batic, că în Spania era soare și nu trebuia să mă duc, aberațiile pe care le face. (…) Sunt un pic agitat și supărat pentru că mi-a ajuns și poate asta e o refulare. Nici nu mai știu ce exemple să vă dau ca să vă creionați o imagine despre personajul ăsta care o să vină în cinci minute în fața dumneavoastră cu lacrimile în ochi că e mama minunată, și că eu cumpăr judecătorii. Gândiți-vă ce personaj poate să fie. Atunci când copiii veneau la mine, punea în jucăriile copiilor aparate de înregistrat, ca să înregistreze convorbiri între mine și familia mea despre alte subiecte. Om mai perfid și mai viclean și mai ipocrit nu am întâlnit.”

4.6 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.