Ce decizie a luat Ruby, după ce a vizionat un apartament de 3 milioane de euro. Artista a spus ce va face, de fapt, cu banii VIDEO EXCLUSIV

Ruby are planuri serioase

Ruby este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, participând la diferite proiecte de televiziune și lansând piese care au cucerit publicul. Fanii săi au putut să observe, pe TikTok, că vedeta a vizionat un apartament extrem de scump, în valoare de 3 milioane de euro. Aceasta ne-a dezvăluit, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, ce își dorește să facă cu banii, punctând că vrea să investească într-un anumit domeniu.

Ruby, despre cum vrea să își investească banii

Ruby ne-a mărturisit că nu își dorește să își schimbe domiciliul, ba chiar plănuiește o renovare atunci când vine vorba despre locuința sa. Cu toate acestea, superba vedetă vrea să facă o investiție, astfel că este în căutare de apartamente. Ea își dorește să țină banii blocați pentru ca să nu își mai cumpere pantofi sau haine:

“Am fost să vizitez un apartament foarte drăguț, de care am auzit de la niște prieteni. Deocamdată nu îmi schimb domiciliul, plănuiesc o renovare, dar sunt în proces de cunoaștere, ca să zic așa. Da, de investiție. (n.r. caută apartamente). Să țin banii blocați în ceva, altfel îi bag în haine și pantofi! Fac și eu ce fac oamenii mari, trebuie să mă maturizez.”

Citește și: Incident cu Ruby pe scenă, după ce i s-a rupt ținuta pregătită chiar de ea. Fanii au sărit să o ajute: ”Nu s-a rupt o rochie complexă!” VIDEO EXCLUSIV

S-a gândit să cumpere apartamente și să le pună în chirie

De asemenea, îndrăgita artistă a punctat că s-a gândit, după cumpărărarea apartamentelor, să mai facă o mișcare inteligentă și să le pună în chirie. Aceasta nu vrea să cheltuie bani pe lucruri care nu țin în timp, ci, mai degrabă, să îi multiplice pentru a se asigura că o să mai aibă un venit:

“Normal că m-am gândit și la chestia asta. (n.r. să bage apartamente în chirie). Doamne ajută! Deocamdată planul meu este să bag banii în ceva serios, în care banii rămân sau se fac mai mulți. Asta o să fac! Până acolo, mai vedem!”

Citește și: De ce are Ruby 4 aspiratoare în casă și de ce a fost nevoită să schimbe până acum trei canapele: „E greu” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre apartamentul de 3 milioane de euro

În același timp, chiar dacă a fost să vizioneze un apartament superb, Ruby ne-a explicat că acesta este foarte scump, astfel că nu se gândește să cumpere o locuință de 3 milioane de euro. Ba chiar, aceasta a dezvăluit cum reacționează oamenii când o întâlnesc pentru a vedea o altă locuință:

“Era ceva foarte scump, dar și foarte frumos. Nu mă gândesc la ceva atât de scump, dar am vrut să văd cum arată un apartament de 3 milioane de euro. Oamenii sunt foarte prietenoși, foarte deschiși, se creează de fiecare dată o relație frumoasă.”

Citește și: De ce nu vrea să se mărite Ruby: „Sunt deja căsătorită”. Ce spune despre un viitor copil. VIDEO EXCLUSIV

A schimbat 4 canapele în casa ei

Într-un alt interviu Ego.ro, Ruby, mare iubitoare de animale, puncta că schimbă diferite piese de mobilier în fiecare an:

“Schimb fotoliul sau îl mai păstrez o perioadă până îl schimb, cum s-a și întâmplat. Am schimbat trei rânduri de canapele, sunt la al patrulea. Am schimbat destule. Au avut câte un an. E lege, la noi în casă animalele sunt stăpânele și nu are nimeni dreptul să ridice tonul la ele. Toată lumea e obligată, în momentul în care vine la mine, să îmbrățișeze iubirea.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *