De ce nu vrea să se mărite Ruby: „Sunt deja căsătorită”. Ce spune despre un viitor copil. VIDEO EXCLUSIV

Solista a debutat în actorie cu rolul din filmul ”Băieți deștepți”

Ruby este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România, lansând piese care au atins inimile fanilor. Într-un interviu în exclusivitate pentru Ego.ro, artista ne-a explicat că este extrem de stabilă în viața personală. Chiar dacă se bucură de o relație lungă, ea nu are planuri de nuntă în viitorul apropiat, considerând că actele și căsnicia ar constrânge-o să se maturizeze.

Ruby: “Nu mă gândesc la căsătorie și la acte pentru că m-ar constrânge să mă maturizez deodată”

În viața amoroasă, Ruby este rezervată, explicând că a avut doar două relații, trăind, în prezent, o poveste de dragoste cu partenerul ei, Robert. Vedeta preferă să copilărească și se axează pe muzică, având multe de spus în această industrie, astfel că nu se gândește la căsnicie. Când vine vorba de copil, ea, aflată la Elle New Media Awards, ne-a explicat că și-ar dori să se dedice vieții de mămică, însă, deocamdată, mai are multe lucruri de făcut.

Ego.ro: Ruby, cum stai cu dragostea? Tu ești foarte stabilă.

Ruby: Sunt foarte bine, îndrăgostită de viață, de dragoste, în general. Sunt foarte bine, sunt la fel cum mă știți. Sunt foarte stabilă, nu pot să mă laud cu multe relații în viața mea. Am avut doar două și cu asta mă laud, că am avut doar două relații și știu că în vremurile noastre este destul de rar.

“Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat totul ca să fiu împlinită”

În muzică ești foarte nebunatică, nimeni nu știe la ce să se aștepte de la tine.

Ruby: Mă manifest foarte extravagant stilistic, muzical. Îmi place să aleg calea mai nebătătorită, dar altfel sunt foarte stabilă, sunt foarte rezervată, îmi place să îmi petrec timpul acasă, în familie, cu căței, cu pisici, cu Robert, cu mamaia. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat totul ca să fiu împlinită.

“Sunt deja căsătorită, măritată cu muzica. Pot să mă îmbrac în orice rochie în situația aceasta”

Când te văd într-o rochie albă?

Ruby: Mi se tot pune întrebarea aceasta, dar nu am planuri în viitorul apropiat. Habar n-am, într-o rochie albă e posibil să mă vezi și săptămâna viitoare, dar asta nu înseamnă că o să mă mai mărit odată. Sunt deja căsătorită, măritată cu muzica. Pot să mă îmbrac în orice rochie în situația aceasta.

Te visezi, totuși, în ipostaza aceasta?

Ruby: Încerc să mă gândesc dacă în copilărie am avut visul acesta, gândul acesta. Și, nu. Eu sunt în generația de fete independente, puternice. Fiecare cu visele lui. Eu îmi doresc, momentan, să muncesc, să mă concentrez pe cariera mea, pe ce știu că las în urmă și rămâne în infinit. Și asta, pe mine, mă bucură foarte tare. Nu mă gândesc la căsătorie și la acte pentru că m-ar constrânge să mă maturizez deodată. Am tot spus asta, deja mă repet. Eu sunt încă un copil.

Te știm de mult, ai crescut, din punct de vedere muzical în ochii fanilor. Poate că toată lumea vrea să te observe și în momentele de genul, să avem o mică Ruby.

Ruby: Nu e grabă. Am o grămadă de Rubini acasă, pe 4 picioare. Încă îmi permit să fiu egoistă, nu știu dacă este bine, rău. Dar încă îmi permit să fiu egoistă și să mă gândesc la ceea ce vreau să fac, la felul în care vreau să evoluez eu.

Ruby: “Știu sigur că, dacă aș avea un copil, mi-aș dori să mă dedic în totalitate lui”

Vreau să te contrazic. Nu ești o persoană egoistă. O persoană egoistă nu ar adopta atât de multe animale.

Ruby: Așa este. Știu sigur că, dacă aș avea un copil, mi-aș dori să mă dedic în totalitate lui și nu mi-aș mai da voie să fac o grămadă de lucruri din cele care mă fac fericită și mă împlinesc pe plan profesional și totodată personal pentru că muzica este sufletul meu. Vreau încă să mă mai bucur de ce îmi oferă muzica pentru ca în momentul potrivit să mă pot dedica în totalitate fără să am nicio urmă de regret pentru ceea ce las în urmă. Mai am multe de spus.

Ce le pregătește fanilor

Ai venit cu piesa cu Alex Velea, știu că Alex Velea este foarte important pentru tine. Ce ne mai pregătești?

Ruby: Am spus deja și o să o spun pentru tot restul vieții mele, el este omul care a dat strălucire și greutate numelui meu prin generozitatea lui și prin sufletul lui incredibil de artist. Ce vă mai pregătesc? Muzică, pentru că cu asta mă ocup și asta mă face cea mai fericită. Muzică, apariții din ce în ce mai nebune pentru că am niște idei extraordinare pe care abia aștept să le pun în practică.

Muzică multă, urmează să se lanseze un film în care sunt protagonistă. “Băieți deștepți” este un film care a adus alături o grămadă de actori extraordinari, printre care mă aflu și eu, la început de drum cu actoria, dacă pot spune așa. Mă bucur foarte mult pentru că am lucrat sub bachata magică a lui Igor Cobileanski, care este un regizor extraordinar, deja a făcut o grămadă de seriale și o grămadă de filme care au ajuns la sufletele oamenilor și abia aștept să ajung la sufletele oamenilor prin intermediul marelui ecran.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *